GUNCELs National Automobile Museum, Gunsel Art Museum, inrättades.

Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC, upprättades
Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC, upprättades

Cirka 20 verk av cypriotiska och turkiska världsutdelade konstnärer kommer att äga rum i "Günsel Art Museum", som öppnas i Nicosia Derebo den 700 februari, dagen för vilken Günsel kommer att främjas.


”Günsel Art Museum” i ”Günsel”, vårt lands inhemska och nationella bil, grundades. "Günsel Art Museum", där ungefär 700 verk av de cypriotiska och turkiska världsutdelade konstnärerna kommer att äga rum, kommer att öppna samma dag med introduktionen av "GÜNSEL", som kommer att marknadsföras på Elexus Hotel den 20 februari.

Günsel-familjen ger betydelse för samhällets integritet och kommer att förmedla delningen av Cyperns kulturella identitet med den nationella och internationella konstmiljön med det etablerade museet. Cirka 700 verk av prisbelönta konstnärer från Cypern och den turkiska världen kommer att ställas ut i museet. Museet kommer att innehålla olje- och akrylmålningar, originaltryck, graveringar, linoleum, silkescreen, litografi, trätryck samt skulptur och keramiska verk.

"Gunsel Art Museum" från "GUNSEL" inrättades ... "Vi kommer att möjliggöra Cyperns kulturella identitet att delas med den nationella och internationella konstmiljön ..."

Nära East University-fakulteten för konst och design, chef för grafisk avdelning och chef för Günsel Art Museum, Assoc. Dr. I sitt uttalande om konstmuseet sa Erdoğan Ergün Günsel att "GÜNSEL", TRNC: s första nationella och inhemska bil, tillät födelsen av konstmuseet med sina bidrag till kultur och konst.
Att säga att museer är en av de effektiva sociala utbildningsinstitutionerna, nationella och internationella delningsfokus och ger också samhällen en historisk fördel med moraliska och moraliska värden. Dr. Ergün uttalade att "Günsel Art Museum" kommer att förmedla delningen av Cyperns kulturella identitet med den nationella och internationella konstmiljön i Nicosias centrum.

Assoc. Dr. Ergün sade: ”Vårt mål är att få fram en framtida generation som älskar konst. Vi erbjuder våra besökare en stor samling av moderna verk och periodiska utställningshallar som helhet, ett omfattande museum där de kan bevittna vad de producerar och producerar. I vårt museum, där tilldelade konstnärers permanenta och permanenta verk visas, kan ungefär 700 verk ses. ”

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar