TRNC: s inrikesförsäljningsbyrå öppnades

kktcs inhemska marknadsföringskontor för bilar öppnades
kktcs inhemska marknadsföringskontor för bilar öppnades

Kampanjkontoret för GÜNSEL, vårt lands inhemska och nationella bil, som designades av 109 turkiska ingenjörer och vars prototypproduktion slutfördes och infördes med deltagande av 20 personer den 3000 februari, öppnades i Nicosia Dereboyu.


I "Günsel Promotion Office", där B9, som har kommit till produktionsstadiet, visas upp och erbjuder möjlighet att noggrant granska GÜNSEL B9-modellen, kan du få detaljerad information om modellen, varumärket och tekniska funktioner relaterade till GÜNSEL. Testkörningen för GÜNSEL B9 kommer att vara tillgänglig för möten på GÜNSEL Promotion Office, som öppnar dörrarna för möjligheten att prova GUNSEL-varumärket med stor spänning och nyfikenhet.Det kommer att säljas i GÜNSEL-märkesprodukter i GUNSEL Promotion Office.

Den andra modellen visas på ”J9” ...

GÜNSEL, som gick in i fordonssektorn med GÜNSELB9, visas i GÜNSEL Promotion Office i sin andra modell “J9” inom SUV-segmentet, som kommer att locka uppmärksamhet med sin unika och iögonfallande inredning och exteriör design, samt dess dynamiska och skarpa linjer och olika utrustning funktioner. Den sticker ut som en stor volymbil med dörrar.

professor Dr. İrfan Suat Günsel: "Vi gjorde våra mål och våra planer inom fordonssektorn ..."

Att konstatera att GÜNSEL och den turkiska republiken norra Cypern har gått in i bilindustrin genom att vara bland de länder som producerar bilar, nära East University University styrelseordförande. Dr. İrfan Suat Günsel sa att de planerar sina mål parallellt med förändringarna och utvecklingen inom bilindustrin och de vill skapa en möjlighet att nå bredare målgrupper genom att fortsätta sina investeringar.

Han uttalade att GÜNSEL Promotion Office, som öppnades baserat på vår strategi att bli ett pålitligt och prestigefylld varumärke på elbilsmarknaden, är ett begrepp om företagsidentitetsvisioner för att skapa varumärkesmedvetenhet och påskynda varumärkesprocessen.

professor Dr. İrfan Suat Günsel sade: ”Även om GünSEL, utrustad med avancerad teknik och design, syftar till att tillföra mervärde till vårt land och vår region som ett innovativt varumärke inom elbilsegmentet, är det viktigt för försäljning och eftermarknadstjänster som börjar med massproduktion. Först erbjuder vi Günsel B9 till entusiaster och bilälskare.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar