Järnvägsarbetare 24 timmar på tjänst under allvarliga vinterförhållanden

järnvägsarbetare i början av timmen under svåra vinterförhållanden
järnvägsarbetare i början av timmen under svåra vinterförhållanden

TCDD-snö- och isslagsmål gör stora ansträngningar för att säkerställa att tågen inte störs på grund av det iskalla och snöiga vädret som är effektivt i Östra Anatolien.


Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) Sarikamish Station Chief i järnvägsarbetare är på Erzurum-Kars järnväg, 217-kilometers avstånd från snö och is avlägsnas på 5 år, passagerarna är mer bekväm till sin destination och är intensiva ansträngningar för att komma fram i tid.

Med uppgift att de arbetar för att förhindra vägar efter snöfall sa arbetarna: ”Nödvändiga försiktighetsåtgärder måste vidtas för att våra vägar ska vara öppna hela tiden, tågen för att resa säkert och för att våra passagerare ska ha en bekväm resa. För detta arbetar vi på skenorna i regionen där lufttemperaturen sjunker till under 31 grader under noll, oavsett kraftigt snöfall och kallt väder. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar