Imamoglu besökte de skadade i planetkraschen

imamoglu besökte de skadade i flygolyckan
imamoglu besökte de skadade i flygolyckan

IMM ordförande Ekrem İmamoğlu medborgare skadades i en flygolycka som skakade Turkiet, besökte han sjukhuset och behandlas i Kartal Pendik. I samtal med de välmående skadade uttryckte İmamoğlu sina önskemål gentemot offren och deras släktingar, ”Blir frisk snart”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) President Ekrem Imamoglu träffade Istanbul-guvernör Ali Yerlikaya vid krisskrivbordet som sattes upp på Sabiha Gokcen flygplats efter flygolyckan på kvällen. İmamoğlu, som fick information om händelsen och deltog i samordningsmötet, sedan Marmara University Pendik Education and Research och Kartal Dr. Han besökte Lütfi Kırdar sjukhus för utbildning och forskning. İmamoğlu, som fick information från sjukhusmyndigheterna om medborgarna som fortfarande är på behandling, pratade med de sårade och deras anhöriga. İmamoğlu, som förmedlade önskningarna om att ”bli frisk”, försökte ge moral genom att chatta med de skadade. I en olycka som säger "Jag tror på ödet", visade han fotot av sin far, som togs med İmamoğlu, till sin İBB-president. Imamoglu träffade också de skadade turisterna ett tag och lyssnade på deras problem.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar