Gratis skidkurs startade i Kartepe Ski Center

Gratis skidkurs började på Kartepe Ski Center
Gratis skidkurs började på Kartepe Ski Center

Kartepe kommuns gratis skidkurs började träna. Träningarna ges på tisdag och torsdag av kommunens idrottscoacher vid toppmötet i Kartepe Ski Center.


Skidkursen, som arrangeras gratis varje år av Kartepe kommun, startade den 11 februari med intensivt deltagande. Studenter mellan 10-18 år kan delta i kurserna, som kommer att ta ungefär två månader i Kartepe Ski Center. Under utbildningsperioden tillhandahålls skidutrustning kostnadsfritt till praktikanterna av Kartepe kommun.

“DET KAN ALDRIG KÄNNA SKI I KARTEPE”

Kartepe, som är ett av de mest populära vinterturismcentrumen i Marmara-regionen, fortsätter att ge sig ett namn med bidrag från Kartepe kommun, såväl som dess sportaktiviteter samt dess aktiviteter som uppmuntrar till sport. År 2020 kommer många ungdomar från Kartepe att dra nytta av de gratis skidkurser som organiseras genom att säga ”Inga barn som inte känner till skidåkning i Kartepe”.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar