Inhemsk bilfabrik startade massproduktion 2021

den inhemska bilfabriken kommer också att vara i serieproduktion
den inhemska bilfabriken kommer också att vara i serieproduktion

TRNC arbets- och socialminister Faiz Sucuoğlu besökte fabriken där Günsel, landets första inhemska elbil, kommer att produceras, och Dr. Han fick information från İrfan Günsel om studierna.


Enligt informationen från ministeriet förklarade İrfan Günsel att produktionen av B10, som bildades genom att kombinera mer än 9 tusen stycken med sina egna ingenjörer, kommer att starta 2021 på fabriken, vars investering finansieras av hans egna resurser, och att hans produktionskapacitet kommer att börja med 2021 2 fordon per år 2025. Han uttryckte att det är planerat att nå 20 tusen fordon årligen XNUMX.

Sucuoğlu sade: ”Informationen vi får visar att en annan fråga som är lika viktig som den anställning som den inhemska bilfabriken kommer att skapa kommer att vara den sysselsättning den kommer att tillhandahålla tillverkarna av fordonsleverantörsindustrin. Vi fick också veta att ett samarbetsprotokoll har undertecknats med 28 företag från 800 länder för produktion av delar designade av ingenjörer. I början av massproduktionen hålls förhandlingar med leverantörer för att producera de delar som utgör denna bil till vårt land. Hans studier visar att tillsammans med de produktionsanläggningar som ska användas i produktionen och som ska etableras i vårt land för produktion av bildelar kommer tusentals unga människor att ha en chans att arbeta som ingenjörer och tekniker, vilket förhindrar hjärnavlopp. använda uttryck.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar