Coronavirus inhemska bilflöden TOGGs planer

coronavirus lokala auto växla planer ner
coronavirus lokala auto växla planer ner

Coronavirus, som startade i Kina och oroade hela världen, påverkade också ekonomin djupt. Medan många företag stoppade produktionen i Kina avbröts Mobile World Congress. Annulleringen av kongressen påverkade också TOGG: s planer.


World GSM Association (GSMA) avbryts av Mobile World Congress (MWC), som planeras hållas i Barcelona, ​​Spanien den 24-27 februari, men nästan 19 mobilteknologiföretag beslutade att inte delta på grund av den nya typen av koronavirus (Kovid-40). meddelade att det var det.

I ett skriftligt uttalande från GSMA uppgavs att organisationen inte kunde hållas på grund av att den spanska regeringen beslutade att dra sig ur mässan trots den spanska regeringens uppmaning att ”inte ha några hälsoskäl att avbryta”.

Med uppgift om att det är "omöjligt" att hålla kongressen i den nuvarande situationen betonades det att "situationen relaterad till den nya typen av coronavirus förändras mycket snabbt".

På grund av utbrottet av Kovid-19 har cirka 40 företag, inklusive LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook och Cisco, beslutat att inte gå med i MWC.

mwc'y varje år från Turkiet tog en allvarlig insats. Turkiets Cars Initiative Group (TOGG) som produceras av den inhemska biltillverkare i Europa var också föreställer införandet av årets mässa. Coronavirus tappade också det planerade evenemanget av TOGG.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar