Undersökning av infrastrukturförbättring i olika km i Çetinkaya Divriği

cetinkaya divrigi arbetar med förbättring av infrastruktur vid olika miles
cetinkaya divrigi arbetar med förbättring av infrastruktur vid olika miles

Undersökning av infrastrukturförbättring i olika km i Çetinkaya Divriği


TC State Railways Enterprise TCDD 4, Regional Buying Inventory Control Directorate (TCDD) lämnade ett anbud till Anbudet för infrastrukturförbättringsarbete i Çetinkaya-Divriği Various Kms med ungefärliga kostnader för KIKkaya-Divrigi, som är 2019/594385 TL. ÇAĞATAY AKSAKAL, OĞUZ CONSTRUCTION CONTRACTING, FOOD AND RESISTANT CONSUMER GOODS HEM APPLIANCE, INDUSTRY AND COMMERCE LIMITED COMPANY med erbjudandet av TL 9.432.709,77. 29 företag som deltog i anbudet lade ett bud under gränsvärdet.

Anbud, 83.452 m3 utgrävning, 6.687 m3 betonghällning, sluttningsskydd med 30.000 m2 stålnät, 265 ton stålförsörjning och utförande etc. täcker byggarbeten. Arbetets varaktighet är 300 (trehundra) kalenderdagar från platsleveransen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar