BTS-medlem protesterade framför TCDD: s huvudkontor

bts ledamot exil tcdd generaldirektorat protesterades mot honom
bts ledamot exil tcdd generaldirektorat protesterades mot honom

Unal Karadağ, som är medlem i United Transport Employici Union och som arbetar som biträdande direktör på TCDD: s tredje distriktsdirektorat Izmir Traffic and Station Management Service Directorate, pressades av facket framför TCDD: s generaldirektorat.


Pressmeddelandet läst av BTS-president Hasan Bektaş är som följer;

Våra järnvägar, som inrättades för att tillhandahålla transporttjänster i vårt land för 164 år sedan, har fört civilisationen vart de än gick medan de tillhandahöll transporttjänster. Byar, städer och städer bildades runt stationerna och stationerna, och med republikens förklaring spelade de en viktig roll i utvecklingen av vårt land. Kort sagt; Som Gazi Mustafa Kemal sa, "Välståndet och Umran vänder järnvägar."

Denna värdefulla institution började tyvärr minska på 1950-talet, och sedan början av 2000-talet, utöver de olyckor som började och fortsatte med den påskyndade tågolyckan i allmänheten på grund av fel transportpolitik, har AKP-regeringen också börjat nämnas med ovärderliga utnämningar, politiska kadrer och exil de senaste dagarna. .

Under de senaste 164 åren av sin 20-åriga historia, särskilt med de regler som orsakade upplösningen av TCDD under namnet liberalisering, ledde ledningsstrategin, som var förvrängd på ett sätt som den inte förtjänade, skada affärsfreden, särskilt med de senaste applikationerna.

I dag står vi inför ett av de diskriminerande, godtyckliga, kompromisslösa och bemanningsstegen från TCDD-byråkrater som följer AKP: s regering och Memur-Sen.

Ünal Karadağ, som är medlem i vår fackförening och arbetar som biträdande chef vid Izmir TCDD: s tredje regiondirektorat, trafik- och stationslednings tjänstedirektorat, förvisades till Malatya under namnet den så kallade rotationen.

Det är uppenbart att detta exil har hotat vår union före vår medlem, Ünal Karadağ.

Alla borde veta mycket väl att exilbeslutet från Ünal Karadağ fattades i de rum där Memur-Sen marknadsförde arbetarna i de sociala kontrakten.

Det är mer än orättvist att bara "förvisa en hårt arbetande person som inte har någon ursäkt än att vara facklig", liksom hans familj, som har blivit ordförande för den tillfälliga tjänsten eftersom den inte har varit berättigad till allmänhet och inte uppfyller utnämningsvillkoren.

Vi särskilt i den sista processen; Personalpolicyn genomförd av TCDD: s trafik- och stationsledningsavdelning, särskilt

Otillåtenheten av otilldelade uppdrag på järnvägar,

TCDD: s uppdelning i två som infrastruktur och tåghantering,

De verkliga orsakerna till Çorlu och Marşandiz tågolyckor,

Tillbakadragande av fastigheter som tillhör järnvägen,

Avsluta ansökningar som hotar arbetshälsa och säkerhet,

Och vi delade våra åsikter och utvärderingar om många frågor med pressen och allmänheten tillsammans med institutionernas tjänstemän.

Idag har järnvägarna, som accepteras som det säkraste transportsystemet i världen, förvandlats till ett system som medborgarna måste använda i rädsla som ett resultat av de beslut och praxis som byråkraterna kommer till förvaltningen i TCDD.

Idag, som ett resultat av en ledningsstrategi som är ansvarig för katastroferna som orsakade döden av tiotals medborgare och skador på hundratals, från Pamukova till Tavsanci, från Corlu till Marşandiz.

Vi har bevittnat under lång tid att medlemmar och chefer i pro-unionen har ovillkorligen utsetts, och att många toppledare har ökat i allt högre grad.

Vi övervakar angeläget utnämningen av personer som inte har den minsta kunskapen om järnvägen endast genom politiska motiv.

Eftersom vi säger att järnvägar är en institution som bör komma ihåg med vetenskap, meriter och erfarenhet, bevittnar vi att vi gör oövervakade möten med en envis, ovetenskaplig strategi.

TCDD-hantering; Det faktum att det stör den lägsta nivån i vår organisation genom att ignorera lagar och förordningar visar omfattningen av denna hänsynslöshet.

Vår fackförening BTS; Medan han skyddade medlemmarnas rättigheter och intressen, stod han på en plats där han gjorde verklig facklig organisation och kämpade för utvecklingen av järnvägarna mot denna negativa bild av järnvägarna, när han presenterade sina åsikter och förslag på ett konstruktivt sätt i sina möten med institutionens chefer när det var nödvändigt, gjorde han varningar inför misstag och pressade i detta sammanhang. Han delade tappert våra fackliga tillvägagångssätt genom media.

Även om BTS är en ära medlem i KESK, de verkliga rösterna för offentliga arbetare, är det en union med decennier av historia som medlem av International Transport Workers Federation (ITF) och European Transport Workers Federation (ETF).

Hittills har vi mött många attacker mot vår union och våra medlemmar. Men han fortsatte sin kamp utan att motstå varje attack, och tog ett steg tillbaka från den punkt han kände korrekt och blev försvarare för en linje som inte tvekade att visa solidaritet mot alla slags misstag inom alla livsområden, nationellt och internationellt.

Vi vill att alla ska veta att de kommer att avvisa denna attack med samma känsla av beslutsamhet och solidaritet.

När vår fackförening förvisades av vår fackförening tog vi inte ett steg mot lösningen av problemet i de möten vi höll med TCDD: s generaldirektör och vice chef för TCDD: s trafik- och stationsledningsavdelning och stod bakom detta olagliga uppdrag under namnet rotation. Generaldirektoratet för TCDD begår ett brott genom att göra denna åtgärd mot lagar och förordningar.

Vi ringer igen härifrån. Vi begär annullering av transaktionen genom att ge upp så fel som möjligt denna fel applikation. Annars kommer vår fackförening att göra en kriminell klagomål om ansvaret för denna olagliga praxis, och det bör vara känt att vi kommer att fortsätta vår kamp och organisera handlingar och aktiviteter på en legitim grund.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar