Balikesir Müselles Sidoväg Elektrifieringsanläggningar Etablering Arbete Anbud Resultat

balikesir museller elektricitetsanläggningar för sidovägar etablering värme resultat
balikesir museller elektricitetsanläggningar för sidovägar etablering värme resultat

Balikesir Müselles Sidoväg Elektrifieringsanläggningar Etablering Arbete Anbud Resultat


Turkiska statliga järnvägsföretag Enterprise TCDD 3, 2019 företag lämnade in anbudet för upprättandet av Balıkesir Müselles Sidovägselektrifieringsanläggningar med ungefärliga kostnader för KIK numrerade 638987/841.032,32 KIK för det regionala inköpslagerdirektoratet (TCDD) med ett erbjudande av 2 TL. SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ har vunnit. 795.638,00 företag som deltog i anbudet lade ett bud under gränsvärdet.

Anbudet omfattar etablering av elektrifieringsanläggningar på den nybyggda järnvägsträckan på cirka 1,2 km och befintliga förskjutningsarbeten vid lederna. Arbetets varaktighet är 90 (nittio) kalenderdagar från platsleveransen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar