Antalya 3. Etap Rail System-projektet fortsätter med full hastighet

antalya stage rail system project fortsätter i full hastighet
antalya stage rail system project fortsätter i full hastighet

Inom räckvidden för Antalya Metropolitan kommuns 3: e etappsystem för järnvägssystem, togs övergångsställe för Meltem-fotgängare, vilket förhindrade vägbryggningsarbeten. Tillfälliga rörpassager placerades för att fotgängare skulle kunna passera till Akdeniz University.


Metropolitan Municipality fortsätter att arbeta på Otogar-Meltem-scenen på den tredje etappen. Medan slutet på järnvägstillverkningen på Dumlupınar Boulevard närmar sig utförs korsningsskärningsarbeten framför Akdeniz University på ett frenetiskt sätt.

TIDIGA PEDESTRIAN GÅRDE

Armerade betongbyggnader för överbyggnadsbron placeras i golvkorsningsarbeten framför Akdeniz University Meltem gate. Meltem gångväg, vilket är ett hinder för arbetet, delades säkert upp i fyra delar och togs bort. Ett trafikljus placerades 4 meter norr om den gamla övergången och en rörpassage placerades för att fotgängare skulle kunna passera säkert till Akdeniz University.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar