Ankara Sivas YHT-projekt Kayaş Elmadağ Avsnitt Infrastruktur Leverans Konstruktion Anbud Resultat

ankara sivas yht projekt kayas elmadag avsnitt infrastruktur konstruktion leverans anbudsresultat
ankara sivas yht projekt kayas elmadag avsnitt infrastruktur konstruktion leverans anbudsresultat

Ankara-Sivas höghastighetstågprojekt Kaya-Elmadağ Avsnitt Infrastruktur Försörjning Byggande Byggarbete Anbud Resultat


2020 företag lämnade in anbud för Ankara-Sivas höghastighetstågprojekt Kayaş-Elmadağ Infrastructure Supply Construction Construction Anbud, som har en ungefärlig kostnad på 13055/733.164.402,17 KIK från den turkiska statliga järnvägsförvaltningen (TCDD) med ett anbud på 5 585.758.884,00 XNUMX, YSE YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ har vunnit erbjudandet med TL XNUMX.

Anbudet omfattar anläggningsarbeten för infrastrukturförsörjning av Ankara-Sivas höghastighetstågprojekt, Kayaş-Elmadağ höghastighetstågsrutt (km: 12 + 263-km: 45 + 440). Arbetets varaktighet är 300 (trehundra) kalenderdagar från platsleveransen.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar