Afyonkarahisar Castle Cable Car Tender Final Final

afyonkarahisar slott kabelbil anbud hålls äntligen
afyonkarahisar slott kabelbil anbud hålls äntligen

Anbudet för linbana-projektet, som folket i Afyonkarahisar har väntat på, har äntligen anbudits. Anbudet kommer att hållas den 4 mars i Afyonkarahisar kommunrådshall.


Konstruktion och drift av dagstur och kommersiella anläggningar i området Afyonkarahisar fästning landskapsterrass, trägångar, cafeteria och linbanestation inom ramen för landskapsprojektet av Afyonkarahisar slott, med en-rep två-spårig två-stuga 2-grupp 8-person stuga fast station som ska byggas i Afyonkarahisar Castle. Det bjuder med stängd budgivningsmetod. Anbudet kommer att hållas onsdagen den 25 mars kl 4 i Afyonkarahisar kommuns församlingshall. De företag som kommer att delta i anbudet kommer att lämna sina anbud till Afyonkarahisar kommunkommittéordförande fram till onsdagen den 14.00 mars kl 4. Erbjudanden som skickas per post accepteras inte.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar