Järnvägsföretagens tredje samrådsmöte hölls

Ett missbruksmöte hölls med järnvägsförare
Ett missbruksmöte hölls med järnvägsförare

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) Railway Railway Tågoperatörerna och förvaltare av det civila samhällets organisationer på 13.02.2020/3/XNUMX i Ankara järnvägsstation område i Hall XNUMX Behiç Ergun träffades på den rådgivande stämman.


TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ General Manager Kamuran Yazıcı, vice generaldirektörer, chefer för avdelningar, chefer för järnvägstjänstemän deltog i mötet där de problem som uppstod när det gäller den befintliga järnvägsinfrastrukturen och tåghantering utvärderades.

I det tredje av samrådsmötena som hölls i april och juli förra året, uttalade TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun att de beslut som fattades vid mötena följdes noggrant och bidrog därmed till utvecklingen av järnvägssektorn.

Vid ömsesidiga möten uttrycktes krav, nya förslag och önskemål.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar