Samsunspor Supporter Tram Free

samsunspor fanina yarin spårvagn fri
samsunspor fanina yarin spårvagn fri

Samsun Metropolitan borgmästare Mustafa Demir meddelade att spårvagnen kommer att vara gratis mellan klockan 13.30 - 10.00, för fansen som kommer till Yılport Samsunspor - Amed Sportive Activity-matchen, som spelas klockan 16.30:XNUMX imorgon.


Borgmästare Mustafa Demir i sitt officiella tieitter-konto, ”Fullt stöd för vårt lag i Yilport Samsunspor-Amed Sportive Activity-matchen, som spelas onsdagen den 19 februari, kl. 13.30. Spårvagnen är gratis för våra fans som visar Passolig Card, Paper Ticket, Passolig Mobile Boarding Pass mellan 10.00 - 16.30. Kom på matchen ”.

Inte: Samsunspor fotbollsfans som inte har biljetter eller köper på arenan kommer också att kunna dra nytta av spårvagnar GRATIS.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar