Spårvagnslinjen för Kocaeli stadssjukhus behandlas enligt planer

Spårvagnslinjen för stadssjukhus i Kocaeli planerades
Spårvagnslinjen för stadssjukhus i Kocaeli planerades

Spårvagnslinjen som skulle utvidgas till stadssjukhuset i Kocaeli storstadsförsamling behandlades i planerna. Transportministeriet förväntas anbudslinje i maj


Kocaeli Metropolitan Municipality februari parlamentsmöte hölls vid Leyla Atakan kulturcenter. I mötet som hölls under ordförande av president Tahir Büyükakın registrerades genomförandeplanen för spårvagnslinjen som skulle utvidgas till stadssjukhuset i planerna. Borgmästare Büyükakın bemyndigades att göra ett protokoll för 500 tusen lire, som kommer att ges efter kommunalföreningens godkännande till projektet Barriärfri offentlig transportassistent i församlingen.

Stadssjukhusets spårvagnslinje, som kommer att genomföras av hälsoministeriet och planeras byggas av transportdepartementet, infördes i regleringsplanerna. 1/5000 och 1/1000 utvecklingsplaner för linjen kom enhälligt från Zoning and Public Works Commission. Eftersom linjen ingår i regleringsplanerna kommer anbudsarbeten att initieras av transportministeriet. Anbudsarbetet förväntas vara klart och byggprocessen kommer att påbörjas till maj.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar