Ministeriet för hälsa för att rekrytera 8844 kontrakterad personal

Ministeriet för hälsa för att anställa kontraktsanställda
Ministeriet för hälsa för att anställa kontraktsanställda

Enligt resultaten av KPSS (Public Employee Selection Examination) som ska anställas i den regionala organisationen för tjänsteenheterna för hälsoministeriet i enlighet med klausul (B) i artikel 657 i tjänstemän lag nr 4 och artikel 663 / A i dekret lag nr 45, gymnasieutbildning, förskoleutbildning, Totalt rekryteras 8.844 XNUMX hälsovårdspersonal på grund- och forskarnivå.


KPSS-2020/4 Preference Guide, som inkluderar upphandlade hälsopersonalställningar som kan föredras på sekundärnivå, associerad nivå och grundnivå, kommer att publiceras på ÖSYM: s webbplats.

2018-KPSS grundutbildning, 2018-KPSS gymnasieutbildning och 2018-KPSS associerade examensresultat kommer att användas för positioner på grundnivå i preferensförfaranden.

Kandidaterna kan göra sina val mellan 14-20 februari 2020 genom att ange TR-identitetsnummer och lösenord på ÖSYM: s webbplats enligt reglerna som anges i preferensguiden. Preferenslistor som skickas per post eller skickas till ÖSYM eller hälsoministeriet kommer inte att vara giltiga.

Kandidater som vill välja tjänster inom audiolog, perfusionist, tal- och språkterapeut och hälsofysiker och som har forskarutbildning inom besläktade områden (ENDAST I MASTERPROGRAM eller DOKTORATPROGRAM) fram till 18:2020 den 17.00 februari 6, Ministeriet för familj, arbetsmarknad och sociala tjänster - Labor General Direktoratet måste ansöka om tilläggsservicebyggnaden (GMK Bulvarı nr: 2 Våning: XNUMX Kızılay / ANKARA) personligen.

Kandidater som inte personligen kan ansöka; Notariserad kopia av det turkiska identitetskortet / ID-kortet med framställningen och en notarisk kopia av examens- / examencertifikatet på magister- / doktorandnivå (eller en kopia av YÖK-beslutet taget som ett extra namn, vid behov) av universitetet De kommer att kunna nå den officiella korrespondensadressen för ministeriet för arbetsmarknad och sociala tjänster - Generaldirektoratet för arbetsmarknaden (ministeriet för familj, arbetsmarknad och sociala tjänster - generaldirektoratet för arbetet Emek Mh. 17. Cd. Nr: 13 Çankaya / ANKARA) med registrerat brev. Framställningar som inte nådde institutionen från och med 18 februari 2020 kommer inte att behandlas.

Kandidater som kommer att göra ett annat val än befattningar som audiologer, perfusionister, tal- och språkterapeuter och hälsofysiker, som har tagit examen från en magisterexamen eller doktorsexamen, kommer inte att ansöka till ministeriet för familje-, arbets- och socialtjänster.

Kandidater som har examen eller examen från ansökan med ansökan om avskaffat statligt personals ordförandeskap behöver inte ansöka på nytt.

För detaljer om annons KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar