Maskinisten i godståget som hölls i sten skadades i Mersin

Maskinisten på godståget som fångades i sten i Mersin skadades
Maskinisten på godståget som fångades i sten i Mersin skadades

Maskinisten i godståget som hölls i sten skadades i Mersin; När godståget som korsade till Adana med lasten som det köpte från Mersin anlände nära planen, utsattes det för stenregn. I staden Tarsus skadades tågföraren av tåget, som hölls i regnet vid planen.


Gazipaşa-grannskapet Nära Halls planeringskorsning, den goda tåget som åkte till Adana med lasten som den fick från Mersin fördes till regn av stenar när den kom nära planen.

Stenar som kastades träffade huvudet på den rörliga tågföraren, Kadir O. Kadir Ö. förde tåget till Tarsus station. Maskinist Kadir Ö. togs härifrån av 112 lag och fördes till Tarsus State Hospital. De team som är anslutna till Tarsus polisavdelning inledde en sökning och utredning av människor som kastade stenar på tåget.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar