Maskinindustri Mål Mexiko

Maskinindustrins mål är mexico
Maskinindustrins mål är mexico

I de sektoriella upphandlingskommittéerna för handel som organiserades av Bursa Chamber of Commerce and Industry för att öka exporten av företag var det nya stoppet Mexiko, den 15: e största ekonomin i världen. I organisationen som är organiserad för maskinsektorn sökte BTSO-delegationen nya sätt att samarbeta.


Inom ramen för de sektoriella upphandlingskommittéerna för handel som organiserades av BTSO med stöd av handelsdepartementet, höll mer än 20 företagsrepresentanter som arbetar inom maskinsektorn viktiga händelser i Monterrey, Mexikos viktigaste industristad. BTSO-medlemmar som undersökte de senaste teknologiprodukterna från sina sektorer på Expo Manufactura 2020 Fair, där många olika tekniker som maskinverktyg, plast, automatiseringsrobotik, tillsatsstillverkning och medicinsk maskinproduktion ställdes ut, låg till grunden för handeln med nya företag i Mexiko, den näst största ekonomin i Latinamerika. . Inom ramen för programmet etablerade Bursalı-företag, som höll bilaterala affärsmöten med mexikanska företag vid den monter som inrättades inom utställningsområdet av BTSO, viktiga affärsförbindelser.

Nära till 100 affärsmöten hölls

BTS Bozkoy President och CE Engineering General Manager, Cem Bozdağ, sade att de bilaterala affärsförhandlingarna var mycket produktiva. ”Det finns en stor marknad särskilt för vår sektor. Vi förstod bättre varför vår stat bestämde Mexiko som målmarknad. Det finns en allvarlig potential för turkiska företag att göra affärer. Vi arbetar också för att utvärdera denna potential korrekt med stöd av vårt ministerium och samordningen av vår kammare. Vi hoppas kunna se de positiva resultaten från nästan XNUMX jobbintervjuer som vi snart har insett. I den meningen vill vi tacka vår ordförande för Bursa Chamber of Commerce and Industry, İbrahim Burkay, och vårt handelsministerium, som gav oss denna möjlighet. ”

”VI HAR FÖRDELEN AV ATT GÖRA INTERVJUERNA PÅ VÅRT STAND”

Med uppgift om att Expo Manufactura är en av de viktigaste mässorna i Mexiko, uttalade Bluetech Company Manager Mechanical Engineer Serdar Alat att de hade möjlighet att träffas ansikte mot ansikte med många företag inom evenemangets omfattning. Alat konstaterade att evenemanget var produktivt för alla deltagande företag, menade Alat: ”Den viktigaste faktorn för organisationens effektiva passering var att det var en monter av BTSO i mässområdet. Vi deltog här inte bara som besökare utan också som stativ ägare. Därför var det en stor fördel att ha affärsförhandlingar på vår monter. BTSO: s expertteam gav all slags stöd till delegationen. Denna organisation har varit en av de mest effektiva bland mässorna jag har deltagit hittills. ” sade han.

"VI FÅR FORTSATT ARBETA FÖR ATT ÖKA EXPORT"

Münir Özgat, chef för Etka-d Firm, sa att de sektoriella upphandlingskommittéerna för handel som organiserats av BTSO gav allvarliga bidrag till företagen. Intervjuer med stora mexikanska företag som har insett under organisationen Özgat "Här nere tar vi vår plats Room 'om Turkiet Bursa Magi Magi' är ett resultat av visionen. Vi som näringsliv kommer att fortsätta arbeta utan att stanna för att öka exporten av vår stad. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar