Det olyckstillfället då pickupen försökte bryta igenom den stängda barriären är på kameran

tåget kraschade in i skåpbilen och försökte bryta hinder i opium
tåget kraschade in i skåpbilen och försökte bryta hinder i opium

Tåget nummer 44015, som gjorde Eskişehir Konya-expeditionen, träffade lastbilen med en 03 PT 378-skylt under ledning av Uğur Çankaya, som distribuerade bröd nära staden Sülümenli Afyon och försökte korsa järnvägen genom att korsa spärrarna medan spärrarna stängdes vid järnvägen.


Enligt de mottagna uppgifterna förlorades ingen livslängd i olyckan som inträffade medan lastbilen träffades hårt vid sidan av tåget. Lastbilsföraren som skadades i olyckan fördes till sjukhuset med en ambulans till platsen.

En undersökning av olyckan lanserades.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar