TÜDEMSAŞs öde ska inte vara som Sivas järn och stål

Låt resultatet av tudemsas inte vara som Sivas järnstål
Låt resultatet av tudemsas inte vara som Sivas järnstål

Vi är oroliga för att TÜDEMSAŞ, ett av de viktigaste sysselsättningsområdena i Sivas, kommer att vara som Sivas Demir Çelik, som har stängts och inaktiverats under de senaste åren.


Peker, även om vi upprepade gånger har uppmanat lagstiftare och byråkrater i frågan om att utöka sin verksamhet och utvidga sina verksamhetsområden, ser vi att det inte görs något arbete på denna punkt. Vi kallar igen till våra Sivas suppleanter härifrån, tack med TÜDEMSAŞ. Gör ditt bästa för att öka investeringsbidraget för anläggningen, som ligger långt bakom 1980-talet när det gäller produktion och sysselsättning, för att få affärer från den inhemska och utländska marknaden.

Peker, som säger att TÜDEMSAŞ är en institution som är utrustad med både administrativ och teknisk personal, kan göra det i tanken, om det är möjligt gör vi det i bilen, vi gör det i bilen. Cirka 10 miljoner TL heta pengar flödar till marknaden varje månad, och om vi anser att dessa pengar skärs kommer våra yrkesmän att vara i dåligt skick.

För att denna utmärkta etablering, som är Sivas livsblod, ska stå upp igen, borde vi lägga händerna under stenen som icke-statliga organisationer, politiska partier och alla Sivas-människor. Vi förväntar oss att ingen spelar på tribunen.

Peker tackade MHP Sivas biträdande Ahmet Özyürek, som är intresserad av problemen med TÜDEMSAŞ, för unionens vägnar. Peker sa att det har blivit nödvändigt för regeringen att samarbeta med oppositionen.

INGEN KAN GÖR TÜDEMSAŞ SIVAS JÄRN OCH STÅL

Peker, jag säger till de som har försökt diskreditera institutionen medvetet och frivilligt om TÜDEMSAŞ de senaste dagarna.Om du har ett brott eller fel i dina personliga konton kommer våra närstående organisationer att göra en rättslig och administrativ utredning och ge nödvändig straff. Vi vill att TÜDEMSAŞ ska vara på dagordningen med de vagnar den producerar. Slutligen önskar jag all vår personal lycka med att ta tentamen för marknadsföring och titeländringar, och jag hoppas att de kommer att vinna meriter, inte politik.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar