Korvätstävling i Erciyes

Korv äta tävlingen i erci
Korv äta tävlingen i erci

Erciyes, som lockar stor uppmärksamhet från både inhemska och utomlands med sina spår och faciliteter i världsklass, är värd för olika evenemang varje vecka. Erciyes A.Ş., ett dotterbolag till Kayseri Metropolitan Municipality. genom sponsring av Kayseri Commodity Exchange anordnades en korvätstävling under namnet "Patukla Sucla".


Erciyes, som lockar stor uppmärksamhet från både inhemska och utomlands med sina spår och faciliteter i världsklass, är värd för olika evenemang varje vecka. Erciyes A.Ş., ett dotterbolag till Kayseri Metropolitan Municipality. genom sponsring av Kayseri Commodity Exchange anordnades en korvätstävling under namnet "Patukla Sucla". Borgmästare i Metropolitan Municipality, som gav sina priser till rankningen, Memduh Büyükkılıç sa att Kayseri är centrum för skönhet.

Erciyes, som är det viktigaste turistvärdet för Kayseri, fortsätter att locka stor uppmärksamhet, särskilt på helgerna. Erciyes, som hade en stor intensitet med sina lokala och tillverkare besökare i helgen, erbjöd också sina besökare möjlighet att delta i olika evenemang. En av dessa händelser, tävlingen "Blast with Sucuk" orsakade intressanta bilder.

Metropolitan borgmästaren i tävlingen. Memduh Büyükkılıç och hans fru Dr. Han följde upp med Necmiye Büyükkılıç. Erciyes A.Ş. Selcuk Derin kom först, Murat Anlı andra och İbrahim Budak tredje med 9 fjärdedelar bröd i tävlingen som organiserades av Commodity Exchange. Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç gav. Den första av tävlingen belönades med 3 tusen TL, den andra med 2 1000 TL och den tredje med XNUMX TL.

“CENTER OF BEAUTY KAYSERI”

Grattis till deltagarna och examensområdena, borgmästaren i Metropolitan Municipality. Memduh Büyükkılıç sa: ”Jag vill tacka ordföranden för råvarubörsen Recep Bağlamış som inte stödde denna vackra händelse och förvaltningen av börsen. När det gäller Kayseri kommer korv, bacon och ravioli att tänka på. När det gäller Kayseri kommer tankarna till gastronomi, skidåkning, kulturturism och hälsoturism att tänka på. Erciyes hustru blir Kayseris vinst. Mehmet Özhaseki, som förde ett sådant projekt till vår stad, säger och tackar ministern. Dessa vackra händelser kommer att fortsätta. Våra Erciyes och Kayseri kommer alltid att komma ihåg med skönhet. ”

Rektor för Erciyes universitet efter tävlingen. Dr. Mustafa Çalış tackade också president Memduh Büyükkılıç för de vackra evenemangen i Erciyes. Pastrami och korv serverades till publiken efter tävlingen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar