Kammaren för maskiningenjörer för att styra IETT-bussar

Kammaren för maskiningenjörer som övervakar iett-bussar
Kammaren för maskiningenjörer som övervakar iett-bussar

IETT tecknade ett kontrakt med Chamber of Mechanical Engineers inom ramen för inspektionen och underhållet av sina bussar. På detta sätt kommer svaren på dessa frågor att granskas av en oberoende institution bortsett från IETT-inspektörer och underhållsentreprenörföretag. ”Var den del som byttes ut på bussen verkligen felaktig? Är ersättningsdelen ny och original? ” Det mest korrekta svaret hittas på sådana frågor.


IETT betjänar 4 miljoner passagerare per dag och utför underhålls- och reparationsaktiviteter i 3 garage med sina 65 11 XNUMX bussar. Som en del av avtalet med kammaren för maskiningenjörer kommer bussar att inspekteras av kammarteamen, såväl som av övervaknings- och kontrollpersonalen som arbetar inom IETT.

Syftet med kontraktet för "Garageunderhåll och reparationsverksamhet revisionsarbete" med Istanbul-filialen i kammaren för maskiningenjörer är att tillhandahålla oberoende granskningar av IETT-bussar genom ett system som kallas det tredje ögat. Huruvida fordonsunderhåll och reparationsaktiviteter som utförs i garagen utförs enligt relevanta tekniska kriterier, kvalitetsstandarder och kriterier som fastställts av administrationen kommer att kontrolleras objektivt.

Servicekvalitet ökar

Kammarrepresentanter kommer att övervaka prestanda hos underhållsentreprenörer, utarbeta rapporter och identifiera aspekter som är öppna för förbättringar och se till att nödvändiga åtgärder vidtas. Det syftar således till att minska flygförlusterna orsakade av fordonsfel och öka passagerarnas säkerhet. Inspektioner förväntas öka passagerarnas nöjdhet genom att förbättra servicekvaliteten.

REVISIONER kommer att genomföras i två steg

inspektioner; tekniska revisioner och uppföljningsrevisioner kommer att genomföras i två steg. Vid tekniska inspektioner kommer det att kontrolleras om underhålls- och reparationsaktiviteter utförs enligt tekniska kriterier. Vid uppföljningsrevisioner; Det kommer att kontrolleras om avvikelser som upptäckts vid tekniska inspektioner elimineras.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar