Intensiv efterfrågan från Europa till inhemska godsvagnar

Intensiv efterfrågan från Europa för inhemska godsvagnar
Intensiv efterfrågan från Europa för inhemska godsvagnar

Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan uppgav att i samarbete med TÜDEMSAŞ-privat sektor kommer totalt 400 godsvagnar att produceras för GATX-företaget i Österrike, och det beslutades att producera 200 90-fots containervagnar och 600 boggier för det europeiska TOUAX-företaget. sade han.


Turhan uppgav att den nya generationens godsvagnar fortsätter att locka uppmärksamhet från multinationella företag på grund av de fördelar de ger sina användare och deras förståelse för kvaliteten i produktionen.

Med uppgift om att tre protokoll har undertecknats mellan TÜDEMSAŞ och Gök Yapı AŞ för den nya generationens inhemska godsvagnar som ska produceras på uppdrag av företag som är verksamma i Europa, tillade Turhan att protokollet för produktion av 150-fots containervagnar av typen Sggr för det österrikiska baserade GATX-företaget uppdaterades. Han tillade att 80 fler av samma vagn tillkom.

Turhan påpekade att produktionen av vagnar, som började produceras förra året, kommer att fortsätta också i år, "Totalt kommer 400 Sggrs godsvagnar att produceras för GATX-företaget i samarbete med den TÜDEMSAŞ-privata sektorn." han talade.

Turhan förklarade att produktionen kommer att ske inom det europeiska företaget TOUAX, sade Turhan: "Det beslutades att producera 200 90-fots containervagnsvagnar och 600 boggier för företaget TOUAX." använda uttryck.

Turhan påpekade att ytterligare beställningar kan göras efter att beställningen har slutförts, sade Turhan: "Ett protokoll tecknades mellan TÜDEMSAŞ och Gök Yapı AŞ för att producera 18 godsvagnar och boggier av 54 H för ett annat logistikföretag som verkar i Europa." sade han.

Turhan förklarade att den nya generationens godsvagnar och boggier som kommer att produceras och exporteras till Europa genom TÜDEMSAŞ-privatsektorns samarbete undertecknades med de undertecknade protokollen, och förklarade Turhan att produktionsplaneringen för de nämnda godsvagnarna genomfördes vid TÜDEMSA: s generaldirektorat under medellångsiktighetsplanen 2020-2022 (OVP).sohbet


Var den första att kommentera

Yorumlar