Indian Firm vinner järnvägsunderhåll Anbud för Saudiarabien

Indiens företag vinner saudiarabien för järnvägsunderhåll
Indiens företag vinner saudiarabien för järnvägsunderhåll

Vann det jätte underhållsanbudet från det indiska järnvägsföretaget Larsen och Toubro (L&T) Etihat Rail. Etihad Rail, det officiella järnvägsföretaget i Förenade Arabemiraten, är ett företag som hanterar godstransporter och persontransporter och är ett företag som syftar till att utöka järnvägsnätet.


Larsen & Toubro från Indien, den bästa anbudsgivaren för underhållsanbudet på sju olika platser i Förenade Arabemiraten. L&T, tillkännagav vinnaren av anbudet till ett pris av 510 miljoner dollar, kommer att samarbeta med sin kinesiska partner Power China International (PCI) i detta projekt.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar