Bursa var före 2 städer på två år i trafikstockningar

Bursa befann sig i trafikstockningen år efter år som passerade till staden
Bursa befann sig i trafikstockningen år efter år som passerade till staden

Intelligenta korsningsapplikationer och vägförstärkningsinsatser som genomförts av Bursa Metropolitan Municipality återspeglades i internationella data, vilket minskade trafikstockningen. Bursa, som är den 2018: e mest överbelastade staden 160, rankades 2019: e år 208 i forskningen från det nederländska baserade företaget som förberett trafikstock över hela världen.


Hollanda Navigationsteknologiföretag baserat i TomTom Uppgifterna från TomTom Traffic Index från 2019, som det skapade för att hjälpa städer runt om i världen att bekämpa allvarliga mobilitetsutmaningar, har tillkännagivits. Drivrutiner, stadsplanerare, biltillverkare och politik statistik och information om trafikstockningar i 6 länder i 57 fattarna på 416 kontinenter erbjuder forskningen gavs till 10 städer från Turkiet. Medan staden med störst trafik är Bengaluru från Indien, är Manila från Filippinerna och Bogota från Colombia den tredje mest överbelastade staden. Istanbul, där trafikstockningen bestämdes som 2019 procent 55, blev den nionde mest överbelastade staden efter Indien New Delhi.

Minskade 2 steg på 141 år

Ankara, där trafikstockningen bestäms som 32 procent, rankas 100: e på listan, medan Izmir 134, Antalya 144 och Adana är 180: e. Bland de turkiska städerna som var involverade i forskningen blev Bursa en av de städer där trafikavlastning tillhandahölls. Ange 2017-uppgifterna av TomTom Traffic Index som den 67: e mest överbelastade staden, rankades Bursa som 5: e plats, vilket lämnar 2018 städer bakom i 93-listan med en 160-procentig lättnad i trafiken. Bursas trafikbelastning under 2019 gav också en lättnad på 1 procent jämfört med föregående år och sjönk till 208: e i världsstäderna. Således lämnade Bursa de 2 städerna bakom de senaste 141 åren och blev en av städerna som lindrade trafiken dag för dag.

11 augusti bästa dagen

Enligt statistiken över 2019 hade Bursa den bekvämaste dagen i trafiken på söndagen den 11 augusti. Den lägsta trafikstockningen idag har uppmättts till 10 procent. Den värsta dagen 2019 återspeglades i statistiken som måndag 30 december. Den högsta överbelastningen i dag nådde 49 procent. Trafikdata som inträffade under toppdagarna på morgondagen och på kvällen inkluderades också i studien. Följaktligen var toppdensiteten på morgonen 32 procent, och toppen på kvällen var 55 procent. Enligt dessa uppgifter tillbringade Bursa-invånarna ytterligare 30 minuter för 10-minutersresan på morgonen och ytterligare 17 minuter på kvällen.

Detta är bara början

Utvärderingen av de tillkännagivna trafikindexuppgifterna sade Bursa Metropolitan kommuns borgmästare Alinur Aktaş: ”Bursa rankades 416: e bland de mest överbelastade städerna under 2019 i forskningen från det nederländska baserade navigationsteknologiföretaget, som förbereder trafikstockningsstatistik om 208 städer världen över. Vi rankade 2018: e i 160-uppgifterna för samma företag och 2017: e i 67-uppgifterna. Detta betyder: Som Bursa har vi lämnat 2017 städer över hela världen sedan 141 och täckt ett betydande avstånd när det gäller trafikavlastning. Det är glädjande för oss att återspegla lättnaden i Bursa-trafiken till internationell data. Vår prioritering har alltid varit transport i Bursa. Vi fokuserade på smarta korsningsapplikationer och vägutbyggnadsarbeten. Även dessa studier ledde till en betydande lättnad i trafiken. Dessa studier är dock bara början. Vi kommer att se att trafikstockningen kommer att minska ännu mer med brokorsningarna, nya järnvägssystemlinjer, utvidgningen av det befintliga järnvägssystemet till vissa platser, optimeringen av järnvägssystemets signalisering. Dessutom, med Traffic Control Center och det elektroniska tillsynssystemet som vi kommer att implementera, kommer felaktiga parker att förhindras och hastigheter och ljusbrott minskar. Således kommer trafikflödet att accelerera ännu mer. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar