Halkalı Mot andra anbudet i Kapıkule höghastighetslinje

Halkali mot det andra anbudet i snabbspåren
Halkali mot det andra anbudet i snabbspåren

Byggandet startade mellan Edirne och Havsa Halkalı-Kapikule höghastighetstågprojekt fortsätter. Ali Ihsan Uygun, chef för TCDD Enterprise, besökte linjebyggningsarbetena som planerades slutförda 2024 och fick information.


SabahEnligt nyheterna om Murat Savaş; Inom ramen för studierna Halkalı-Çerkezköy Det anges att arbetena pågår för anbudet vid byggandet av sektionen. Vilket minskar restiden mellan Istanbul och Edirne från 3,5 timmar till 1 timme och 35 minuter Halkalı-Kapikule höghastighetståg fortsätter oavbrutet. Byggnadsarbeten på linjen fortsätter mellan Edirne och Havsa. Inom ramen för de verk som kommer att pågå i fyra år, 4 kilometer Halkalı-Çerkezköy och det anges att studierna pågår för anbudet.

Çerkezköy- Det tillkännagavs tidigare att projektet, som har ett anbudspris på 530 miljoner euro i Kapikule-avsnittet, kommer att använda 275 miljoner euro i EU-bidrag. Edirne-Havsa undersöka arbetet mellan Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) General Business Director Ali Ihsan lämpligt anbud för byggandet av området Saline (Italien) fått information från myndigheterna -Handles partnerskap. När denna linje öppnas transporteras laster och människor över 200 km / h. Halkalı- Med introduktionen av järnvägen Kapıkule kommer det sista steget att ansluta till transeuropeiska transportnät i hög kvalitet att slutföras.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar