Flashförklaring för Sümela Teleferik-projekt!

Flashförklaring för Sumela kabelbilsprojekt
Flashförklaring för Sumela kabelbilsprojekt

Trabzon Metropolitan borgmästare Murat Zorluoğlu avgav ett snabbt uttalande om linbanan som skulle byggas i Sümela.


Trabzon borgmästare Murat Zorluoğl i Qatar Airlines försäljningschef Universe Ökmen Turkiet värd för utländska företag och myndigheter. Under besöket utbyttes synpunkter mellan Trabzon och Qatar om de flygningar som skulle inledas ömsesidigt den 20 maj 2020.

Zorluoğlu informerade ordföranden om sändningstid de överväga att inleda Qatar Airlines försäljningschef Turkiet universum Ökmen "ett mycket viktigt krav från Trabzon till Qatar. Endast ett av våra inhemska flygbolag har transporterat mer än 8 tusen Qatari förra året. Vi tänker också tre gånger i veckan med början från 20 maj 2020. Våra flygningar kommer att fortsätta till slutet av september. Om efterfrågan fortsätter kan den också återgå till årboken, men för tillfället börjar vi säsongsmässigt. De ringer redan från Qatar och frågar när de ska starta flygningar. ”

VI önskar lyckligt tillbaka till huset

Metropolitan-borgmästaren Murat Zorluoğlu uttalade att han är nöjd med att Qatar Airlines kommer att starta en flygning mellan Trabzon och Qatar. Zorluoğlu konstaterade att de som Metropolitan Municipality gjorde allt för att flytta Trabzon längre när det gäller turism. Vi fortsätter att ta på oss varje år. Du kommer att ha en bra start med den här operationen. Vårt mål är att skicka varje gäst lyckligt från Qatar, Doha, Mellanöstern eller andra regioner i världen till Trabzon. Vi vidtar åtgärder för detta. Vi förbättrar oss själva och vår stad och förhoppningsvis kommer Trabzon att bli en av de stigande stjärnorna i turismen och stigande centra i detta avseende. ”

Vi kommer att tendera SEMELA-PROJEKT SOM KABEL

Ordförande Zorluoğlu, som ger information om aktiviteterna inom turismområdet, sa: ”Uzungöl och Sümela-klostret är två viktiga turistmål för oss. Vi arbetar med en fälthantering som gör det möjligt för inkommande gäster att lämna här med mycket mindre problem. För båda platserna har vi fattat allvarliga beslut om att hålla turbussarna i ett gemensamt område, att transportera upp med fordonet i Metropolitan Municipality och eliminera kaoset där. Vi räknar också med nya investeringar som kommer att vidareutveckla det området. Till exempel kom vi till Sümela i det sista steget om linbilar. Vi kommer att göra anbudet snart. Med projektet kommer den regionen att flyttas till en helt annan punkt med kryssningsterrasser och vandringsleder. Som Metropolitan Municipality har vi börjat arbeta med en modern caférestaurang i samma region. Vi slutförde Uzungöls infrastrukturarbeten förra året. I år arbetar vi med miljödepartementet i frågor som rör trottoarer, vägar, gröna områden, belysning, gemensamt område, parkering, etc. Vi måste definitivt göra det mer attraktivt. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar