2020 FIVB Snow Volley World Tour Erciyes Stage Introduktion Mötet hålls

fivb snow volley world tour erciyes scen introduktionsmöte hölls
fivb snow volley world tour erciyes scen introduktionsmöte hölls

Internationella volleybollförbundet (FIVB) det datum 12-15 mars 2020, för första gången i Turkiet i värd Kayseri Erciyes Ski Center kommer att anordnas för första gången år 2020 Snow Volleyboll World Tour inledande möte hölls i Ankara.


Mötet, Turkiet Volleyboll Federation (TVF) Vice ordförande Sedat Alper Aslandaş, Kayseri Erciyes Inc. Styrelseordförande Dr. Murat Cahid Cıngı, Snow Volleyball Women's National Team-idrottare Bahanur Gökalp och Simge Yalçın deltog.

I sitt tal uttalade TVF: s vice ordförande Aslandaş att snövolleyboll har vunnit en viktig plats i vintersporten under de senaste åren och vi insåg våra första planer för snövolleyboll, som är en ny disciplin, 2016 med slogan "Volleyboll överallt". Inom denna ram skapades våra team som har arbetat på landslagnivå. Vi började organisera internationella organisationer i vårt land för att ge främjande och idrottsman stöd. Vi kommer att organisera en mycket viktig världsorganisation som är ett toppsteg i Erciyes den här gången. ”

I Turkiet tidigare i Kayseri Erciyes Snow Volleyboll EM tre gånger högre än för de strukturer som påminner Aslandaş; ”World Tour, som är en toppnivå i år, kommer att inkludera deltagande från många länder i världen. Vi är värd mellan 12 mars 15. Snövolley fortsätter att utvecklas i Europa och världen. Det kommer snart att bli en olympisk gren genom att ta sin plats i vinter-OS. I Turkiet hölls i Argentina 2020 World Tour i Bariloche ETAB har vi kämpat med särskild inbjudan från FIVB. snö volleyboll i Europa och världen som en rundtur i Turkiet är vi ständigt reglera dem från 2019 länder. som har blivit ett centrum för vintersport i Turkiet Erciyes, det blir i mitten av snö volleyboll. Efter de evenemang som vi organiserade i Erciyes fortsätter Erciyes A.Ş att driva snövolleybanor, organisera turneringar mellan universitet och hantverkare. Vi tackar dem här. finalmatcher i European Tour scenen vi höll i Turkiet hade träffat sportfantaster från TRT Sport skärmen. World Tour-scenen kommer också att sändas på TRT Sports-skärmar. Vi tackar TRT Spor-familjen ännu en gång härifrån. ”

Kayseri Erciyes A.Ş. betonade att vintersport har utförts på Erciyes-berget, som har varit symbolen för regionen i tusentals år. Styrelseordförande Murat Cahid Cıngı; "Vi kommer att vara glada över att vara värd för Snow Volley World Tour i Erciyes Ski Center, som vi har hanterat sedan 1960, med all slags infrastruktur, locka utländska turister från hela världen," sade han.

Snow Volleyball Woman National Team Athlete Bahanur Gökalp ”Snowvolleyboll är en extremt rolig och underhållande sportgren. Även om det kan verka svårt att spela på snön när man tittar på utsidan, spelar vi med stort nöje. Vi har en tredje plats i Erciyes, som vi redan har uppnått i Europaturnén. Vi hoppas att vi kommer att vinna en medalj genom att delta på pallen också i World Tour. ”

Snow Volleyball Woman National Team Athlete Simge Yalçın & ';' Jag har varit med i Snow Volleyball National Team sedan 2019. Vårt land har ett mycket gynnsamt klimat för sommar- och vintersport. Det finns grader som vi har uppnått i European Tour tidigare. I denna organisation som hålls i vårt land vill vi vinna en medalje genom att ta pallen. Snow Volley har börjat bli en ny gren där kampen ökar varje år. Denna formation, som först startade i Europa, har nu börjat göras över hela världen. Vi är glada över att delta i denna första världsturné i Erciyes ”. talade som.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar