10 länder kontaktade för lokal bilhandlare

Landet kontaktade för lokal bilhandlare
Landet kontaktade för lokal bilhandlare

Industri och teknik minister Mustafa Varank som noterar att Turkiets bil stor tjänst, "För närvarande om minst 10 länder från att sälja deras kontakt med mig." sade han.


Beläget i utvärderingen av det arbete som gjorts till bilen för att Varank Turkiet, sade att ägandet av medborgare i detta projekt. Varank minister, "Turkiet hör till 100 eldrivna ekosystem anslutna och vi säger, inte bara i fordonsteknik, har vi satt ut ett sätt att utveckla teknik kring bilen." sade han.

ARBETE I GEMLIK

Varank Turkiets Cars Initiative Group (TOGG) noterar att fortsätta att arbeta i Gemlik, "grunden för fabriken i den första halvan av detta år kommer att kasseras eftersom de gör sin planering. I år återigen kommer att föra arbetet med den sista punkten om bilmärket med lanseringen av bilen i Turkiet och vi har sett slutet av 2022 på marknaden. " han talade.

FÖRORDNINGPROCESS

"Hur ansöker jag om det finns en förbeställningsstatus?" Varank sa att de inte har startat förbeställningsprocessen ännu. Varank uttalade att företaget vill vänta på sin lansering av varumärket i denna mening och sa: ”Det finns verkligen dussintals och tusentals förfrågningar för oss. De som vill köpa bilen, de som vill arbeta i bilen, de som vill bidra till bilen, de som vill producera en sida, de som vill bli återförsäljare ... För närvarande har de kontaktat mig om återförsäljare från minst 10 länder. Jag räknar inte ens dem som kontaktar företaget. Det finns en riktigt stor tjänst. Vi bör inte göra våra medborgare inför. Vi fortsätter våra ansträngningar för att möta denna tjänst väl. ” finns i beskrivningen.

HANDELSFÖRANDESKAP

Varank uppgav att återförsäljarkraven kommer från viken, Centralasien och Tyskland. Tyskland, Turkiet, som grundades av det civila samhället i samband med näringslivet är redo att underteckna ett återförsäljaravtal Varank konstaterar att företrädare för organisationen sa att de ville behålla detta intresse i bil luft.

BILENS PRIS

Varank svarade på frågan om priset på bilen har blivit klart eller inte, "Det är inte möjligt att säga ett pris idag, men våra vänner hävdar att de tror att de kommer att vara tillgängliga till ett konkurrenskraftigt pris i sin klass." sade han.

ARBETAR PÅ BILETS NAMN

Varank minister, med hänvisning till Turkiets arbete på bilens namn, "vi hitta fler namn. När jag kom in på dessa processer såg jag att de togs så professionellt. De försöker hitta namn som inte har registrerats tidigare. När detta märke lanseras utomlands försöker de hitta ett namn som människor i det landet lätt kan uttala. De fortsätter sina aktiviteter för att hitta det mest lämpliga namnet. Vi föreslår ett namn om de frågar oss. ” Han talade i formen.

LADDNINGSTATIONER

ger information om studier på Varank laddstationen, antalet laddningsstationer i Turkiet, sade att på behoven hos dem som har elbilar. Varank sade att infrastrukturen bör anpassas med spridning av elbilar, menade att teamen inom ministeriet för energi och naturresurser, ministeriet för miljö och urbanisering, energimarknadsregleringsmyndigheten (EMRA) och industriministeriet fortsätter.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar