Ny chef för Metro Istanbul Company

är tunnelbana ny för istanbul företag
är tunnelbana ny för istanbul företag

Özgür Soy har utsetts till verkställande direktör för företaget enligt det nya uppdraget som anges i sociala mediakonton för Metro Istanbul, anslutet till Istanbul Metropolitan Municipality.


I uttalandet från företaget, ”Mr. "Välkommen till Metro Istanbul-familjen," säger Özgür Soy, och vi önskar er framgång i hans nya inlägg. ”

Vem är Özgür Soy?

Özgür Soy föddes 1970. Efter sin utbildning vid German High School fick han en maskinteknisk examen vid Boğaziçi University och har en Master of Business Administration (MBA) från INSEAD. Han avslutade Port Management Certificate Program med ett stipendium från Singapore regeringen under Singapore Cooperation Program. Han är fortfarande i doktorsavhandling vid Istanbul Technical University.

Özgür Soy, som har arbetat i ledningsroller i företag som Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe University och gav UU International Logistics Management Course, Turkiet har deltagit som talare vid flera konferenser i Europa och Mellanöstern.

Özgür Soy, som utsågs till Metropolitan Municipality i Istanbul Metropolitan Municipality den 13 februari 2020, har två barn och talar engelska och tyska flytande.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar