Exorbitant Hike till YHT-biljettavgifter!

yht prenumeration prisökning exorbitant
yht prenumeration prisökning exorbitant

TCDD förberedde sig för att överföra persontransporter till den privata sektorn och ökade nästan tre hundra procent av abonnemangsbiljetter på YHT-linjen. Den 30-dagars prenumerationsbiljett som anställda och studenter föredrar på Eskişehir-Ankara-linjen har ökat från 480 lira till 687 lira!


en dagFrån Zodiac enligt Hannah berättelse: "beredd att lämna över persontrafiken, den privata sektorn, Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), High Speed ​​Train (YHT) tog upp de orimliga nivåer av 30-dagars prenumeration biljett. Den 30-dagars prenumerationsbiljett som anställda och studenter föredrar på linjen Eskişehir-Ankara har ökat från 480 lira till 687 lira. 1,5 procents rabatt på internet- och mobilförsäljningskanaler har tagits bort. Det beslutades att debitera affärsklassens fulla avgift oavsett rabatterade / gratis resekort från alla passagerare som kommer att köpa biljetter från affärsvagnen.

Det är nya tid

Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Generaldirektoratet för persontransporter har gjort mer än hundra procent vandring för följande linjer som används av passagerare med en 30-dagars prenumerationsbiljett. Vandringarna är följande:

 • Ankara-Polatlı ökade från 220 TL till 877 TL (höjningsgrad 298 procent).
 • Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya ökade från 480 TL till 687 (höjningsgrad 251 procent).
 • Polatlı-Eskişehir ökade från 352 till 260 tusen TL (höjningsgraden är 257 procent).
 • Ankara-Istanbul ökade från 2 100 3 till 847 83 XNUMX TL (ökningstakten är XNUMX procent).

RABATTER

Förutom vandringar avlägsnades rabatter. Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. De beslut som fattats av generaldirektoratet för persontransportavdelningen är följande:

 • I affärsklassen, som debiteras för en viss procentsats av ekonomiklassen som fortfarande är i praktiken i YHT, har positionsskillnadsavgifterna för alla kommersiella rabatter och passagerare med gratis reserättigheter tagits bort.
 • Alla passagerare som köper biljetter från en affärsvagn kommer att debiteras en full avgift för företagsklass oavsett rabatt / fria resekort.
 • Rundtur-rabatten på affärsvagnar fortsätter att tillämpas som 15 procent.
 • 1,5 procents rabatt på internet- och mobilförsäljningskanaler har tagits bort.
 • I prenumerationsbaserade prenumerationer för affärsverksamhet togs 5-10 tusen paket och full ungdomstariffer bort och 15 åk 5 procent, 20 åk 10 procent och 30 åk rabatter omorganiserades till 15 procent.
 • I prenumerationsbaserade prenumerationer på ekonomin togs bort 5-10 ride-paket och 15 ride 15 procent, 20 ride 20 procent och 30 ride 25 procent arrangerades på den fullständiga och unga tulltaxan.
 • Tillsammans med abonnemangspaketen (50 procent rabatt) som är giltiga för YHT-månadsabonnemang har hela och unga prenumerationer tagits bort från Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir, Polatlı-Eskişehir och Polatlı-Konya-rutter som tillämpas och debiteras för ett fast belopp. Nya prenumerationspaket med 25 procents rabatt, som gäller för alla kurser, kommer att implementeras.
 • Tillsammans med abonnemangspaketen (50 procents rabatt) giltiga för månatliga prenumerationer i YHT-ekonomivagnar, togs Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir, Polatlı-Eskişehir och paketen som applicerades och fast laddades på spåren Polatlı-Konya. Prenumerationspaket med 25 procent rabatt och 50 procent rabatt på alla kurser kommer att implementeras. Den nuvarande praxisen kommer att fortsätta på konturtågen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar