Svar från AKP och MHP till YHT-prenumerationsbiljettvandring

yht prenumerationsbiljetter vandrar akp och reaktion från mhp
yht prenumerationsbiljetter vandrar akp och reaktion från mhp

TCDD: s prostitutionshöjning på High Speed ​​Train (YHT) prenumerationsavgifter kom också från AKP och MHP. AKP-parlamentets talman Orhan Durmuş sade: ”Det är inte möjligt att skrämma denna vandring,” medan MHP Eskişehir biträdande Nurullah Sazak har ställt in en fråga till den turkiska stora nationella församlingen.


”TCDD sa att vi inte gjorde det, men om det finns en sådan vandring är det inte möjligt för oss att smälta det. Vi kan inte acceptera en sådan ökning när medborgaren redan har problem, sade han.

”Denna vandring är inte vettig. Jag kan inte se detta korrekt. Under en sådan period då medborgaren lider av försörjning stannar detta inte hos oss. Vi kommer att göra vårt bästa före vårt parti för att ta tillbaka detta. Eftersom detta är en situation som gör medborgaren offren. Det kommer inte att vara så hög höjningshastighet. ”

Resolution från MHP

MHP Eskişehir biträdande Metin Nurullah Sazak ställde också ett frågeförslag till transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan angående höjningen av abonnemangspriserna på YHT. Nurullah Sazak sa: "Dessa vandringar bör ses över snabbt" och uppgav att han kommer att följa situationen. Med tanke på att ”våra medborgare som anpassar sin budget enligt prenumerationspriser inte ska bli offer”, frågade MHP: s Sazak minister Cahit Turhan följande frågor:

  • Vilka är de nya priserna genom att ändra diskonteringsräntorna för prenumerationskort? Varför finns det en hög prisökning för 30-dagars prenumerationspriser? Varför har rabatter på dessa biljetter ändrats?
  • Planeras det att sänka prisökningen till en rimlig nivå genom att se över diskonteringsräntorna på prenumerationskort som föredras särskilt av anställda och studenter?
  • Planeras det att dela nya priser öppet med allmänheten för att eliminera föroreningar av allmän information?
  • Vad är rabattbeloppet som tillämpas på internet- och mobila försäljningskanaler? Har det skett en förändring av detta belopp?
  • Varför tas rabatterna på affärsvagnar som barn, ungdom, lärare, press, 60-64 år och över 65 år bort?


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar