Varm soppa för studenter från EGO-köket

varm soppa från egokök till studenter
varm soppa från egokök till studenter

De studentvänliga metoderna i Ankara Metropolitan Municipality fortsätter utan dröjsmål.

Ankara Metropolitan Municipal borgmästare Mansur Yavaşs heta sopp- och brödutdelning, som inleddes efter instruktionen och väckte stor uppmärksamhet, får både studenter att le och värma insidan.

Soppan som tillagts under de första timmarna på dagen i EGO-köket distribueras till studenterna vid universitetets och skolens entréer utan att svalna med värmare.

Yildirim Beyazit, Hacettepe och Gazi University och Ostim Metro lämnar fördelningsställen för het soppa, Şaşmaz och Siteler tillagda.

DE HETA TACKEN TILL STYRELSEN YAVAŞ

Metropolitan Municipality Department of Social Services, som lägger till nya till soppdistributionspoängen varje dag för hälsosam kost för studenterna och för att börja dagen passar, tar också hänsyn till studenternas krav.

Neighborhoodaşmaz Bahçekapı-kvarteret med början på distributionen av varm soppa varje vecka under veckan och säger att den varma soppan i det kalla vädret Martyr Hasan Gülhan Yrkes- och teknisk anatolisk gymnasium Salih Akgüç-student, ”Tack vare soppan distribueras på morgonen. Vi vill tacka vår president Herr Mansur Yavaş. Vi är tacksamma för honom som studenter. Taha Efe Doğan sa att han lämnade huset utan frukost på morgonen och började dagen med att dricka den heta soppan från Metropolitan Municipality och sa: ”Vi båda värmer upp och blir heta. Jag vill tacka Ankara Metropolitan Municipality och vår borgmästare, Yavaş.

Gymnasieelever İbrahim Alkaç sa, uz Vi kommer till skolan i en kall och mörk atmosfär. Tack vare soppan distribueras på morgonen värms. Tack till alla som har bidragit, herr borgmästare Mansur Yavaş'a. Jag erbjuder mina respekter, '' samtidigt som han uttryckte sina tankar, en annan student som heter Arda Erarslan. Jag vill tacka kommunen och borgmästaren, sade han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar