Låt Vangölü Wharf Beach och Wharf Ferry Park gå offentligt igen

vangolu pir strand och pir färja park öppna för allmänheten igen
vangolu pir strand och pir färja park öppna för allmänheten igen

Iskele Park och Kordonu, som plötsligt brändes och stängdes för allmänheten i mars förra året, har varit i ruiner i mer än ett år. Ett samtal kom från Vangölü Aktivisitler för den parken, som sägs vara organiserad med ett nytt projekt snabbt när det kollapsade men övergavs till sitt öde. Aktivister sa att parken bör omorganiseras snarast och göras tillgänglig för allmänheten.


Coastal Ferry Pier och Pier Park, från dagen för 21 mars 2019 Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), som initierats av övergångsställe var stängd för arbetet med grunderna för utbyggnaden av stationsområdet. De sociala medierna har reagerat på allmänheten, som är stadens symbol, under en lång tid för att inte öppnas för allmänheten och att bli kvar i ruiner.

Beach Pier, en viktig symbol för staden och Ferry Pier Park, 21 mars 2019 Datum för Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), utbyggnad av skälen var stängd för gågatan av stationen med det arbete som påbörjats. Efter parken, träd, gröna och alla andra strukturer förstördes och förstördes i det befintliga området orsakade staden en allmän reaktion. TCDD-tjänstemän lämnar ett uttalande efter reaktionerna; Han sade att bryggan gångområdet kommer att öppnas för allmänheten igen och ett ytterligare viloområde kommer att inrättas kort efter den logistiska området utvidgningen fungerar. Att fortsätta den förstörda bilden av det befintliga området under den aktuella perioden och inte vidta några åtgärder orsakade en reaktion igen på sociala medier. Medan Van Lake-aktivister krävde att İskele Sahil Park skulle öppnas för allmänheten med kampanjen de startade på sociala medier, startade de en kampanj med parolen "Claim Van". Van Lake Activists, som uttalade sig till Şehrivan Newspaper i ämnet, sa: ”Det finns inget hinder för att göra det befintliga området vackrare med stöd från medborgarna i staden. Den största uppgiften för förvärvet av detta område i staden faller på Van Metropolitan Municipality. En studie som vår kommun genomförde med TCDD kommer att eliminera detta problem. ”

“BYEN VAR MELLAN VIKTIGA ICONS”

Relaterat till ämnet Şehrivan NewspaperLake Van Activists, İskele Beach och İskele Ferry Park, som gjorde ett uttalande till honom, sa att det var av stor betydelse för staden. Aktivisterna uppgav att parken där skepparna anlagde och folket användes som ett lyssningsområde bredvid skenorna blev symbolen för staden och tilllade: ”Pier Beach och Pier Ferry Park i İskele District i Tusba District gav ett stort bidrag till utvecklingen av grannskapet. Pirparken, som är en av de viktigaste symbolerna i staden, var en plats där nästan alla medborgare besökte, vandrade, tog sina gäster, andade, satt under tallar och i lusthus. Platsen där han tittade på det historiska Van-slottet, som återstod från urartierna med hans tusentals år av historia, berget Erek med allt sitt deltagande, den antika staden Van och samovartet från sjön Van var en viktig symbol för staden. ”

vangolu pir strand och pir färja park öppna för allmänheten igen
vangolu pir strand och pir färja park öppna för allmänheten igen

“Stillasparken var tyst utan segel”

Att uttrycka att Iskele Beach Park som sträcker sig in i Van sjön ligger i mycket få städer, sa aktivister: ”I vilken stad du kan titta på din stad från havet, det var inte bara stadens medborgare utan också vår stads besök. Precis som Akdamar Island var det ett viktigt turistcenter som lockade turister. Tyvärr förstördes denna unika park nyligen. Iskele Beach Park var tyst och orsakade en intensiv reaktion från allmänheten efter att den kollapsade över natten utan att någon visste. Vi försökte lära oss om ämnet genom att besöka några känsliga och frivilliga vänner direkt efter förstörelsen. ”

“DET BESLÖS ATT ÖPPNA I 3 MÅNADER”

Medan aktivisterna uppgav att de fick information från myndigheterna efter rivningen och att allmänheten skulle öppnas igen på kort tid, använde han följande uttryck genom att hänvisa till bruden under tiden: ”Vi fick information från myndigheterna efter Pier Beach-parkens fall; De förmedlade till oss att TCDD tillhör det område där rivningsbeslutet togs och att utvidgningsarbeten utfördes i det område som tidigare planerats för de två nybyggda färjorna. När det gäller processen efter rivningen uppgav TCDD och Van Metropolitan Municipality att samarbetsområdet kunde öppnas för allmänheten igen. Som aktivister sade vi att vi kommer att vara anhängare av ämnet och kommer att arbeta med ämnet. ”

”VÅRA VERKSAMHET FÖR ATT Fortsätta tills det slutliga resultatet har tagits”

Med uttryck för att de fortsätter att träffa politiker och administratörer för att göra İskele Beach Park tillgängligt för allmänheten igen, sa aktivister: ”Våra politiker och administratörer förklarade att de kommer att stödja denna fråga direkt efter rivningen av İskele Beach Park och vårt arbete kommer att fortsätta tills det slutliga resultatet har uppnåtts. Med stöd av medborgare i staden finns det inget hinder för att göra det befintliga området vackrare. Den största uppgiften för förvärvet av detta område i staden faller på Van Metropolitan Municipality. En studie som vår kommun genomförde med TCDD kommer att eliminera detta problem. ”

KAMPANJ BÖRJDE I SOCIALT MEDIA

Medan Van Lake-aktivister väckte uppmärksamhet med sin verksamhet relaterade till olika problem i staden, startade TCDD den 21 mars 2019 en kampanj för öppningen av Pier Beach och Pier Ferry Park, som delvis grävdes ut men lämnades oavslutade på grund av byggandet av en färjepir. .

SAMTAL FÖR MYNDIGHETER

Van Lake Activists krävde att İskele Sahil Park skulle öppnas för allmänheten med taggen de startade på sociala medier. Följande uttryck gjordes i inlägg som gjordes med slogan "Ta hand om van": "Med samarbete med Van Metropolitan Municipality och TCDD kräver vi att İskele Beach Park, som är en av de vackraste platserna i Van, där människor vilar och besöks av turister, öppnas för allmän användning igen. Vi kräver att Erekberget, Van-slottet och Van-staden ska omformas på ett sätt som inte stämmer överens med det gamla tillståndet Iskele Beach Park, där det bäst ses i sjön Van, där varje skåpbil andas, andas och visar sina gäster. ”

Vad har hänt?

Efter rivningen av İskele Ferry Park i İskele District i Tusba District, efter stadens allmänna rivningar, uttalades om rivningen av parken, och medborgarna uttryckte sina reaktioner i sociala medier och uppgav att parken skulle grönas igen. Här är de erfarenheter och uttalanden som gjorts i den processen ...

ŞEHRİVAN NYHETSFÖRDRADE FÖR FÖR AGENDA

'Pier Ferry Park' med början i mars 2019 Republiken Turkiet State Railways (TCDD) genom stationsområdet förstörelse av stängningen av övergångsställe med det arbete som inleddes i syfte att expandera och grönområden har orsakat svar offentligt städerna. Många kritiserade situationen särskilt på sociala medier, särskilt eftersom området var stängt för fotgängskorsningar och ingen tidigare information gavs om ämnet. Många uttalanden gjordes om det aktuella området när tidningen Şehrivan tog upp frågan på dagordningen och uttryckte allmänhetens förväntningar. Efter de arbeten som utförts i İskele uppgav TCDD-ingenjörer och andra tjänstemän att bryggområdet för bryggan kommer att öppnas igen för allmänheten och ytterligare ett viloplats kommer att upprättas på kort tid efter det att logistikområdets utvidgning fungerar.

# VANİSKELEYESAHİÇÇI HASHTAGI SKÄL FÖR REAKTION

Efter att Iskele Ferry Park i Iskele District revs och järnvägsstationen ersattes i stället orsakade det reaktioner på alla sociala medieplattformar med etiketten # VanIskeleyeSahipÇık på sociala medier. Efter reaktionerna gjordes många uttalanden om ämnet. (Hamit Karakuş / Erdal Erbaş - Şehrivan Newspaper)


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar