Van Iskele Coastal Road omvandlas till en järnväg

Hela van pir kustväg omvandlas till järnvägen
Hela van pir kustväg omvandlas till järnvägen

Hela İskele-kustvägen, som ligger i İskele-distriktet i Tusba-distriktet, en av symbolerna för Van, omvandlas till en järnväg.


Hela İskele-kustvägen, som ligger i İskele-distriktet i Tusba-distriktet, en av symbolerna för Van, omvandlas till en järnväg. Mehmet Emin Bilmez, guvernören och biträdande borgmästaren i Metropolitan Municipality, sa: ”Under de möten vi höll med Malatya State Railways Regional Directorate informerades det att hela området med İskele kustväg och park kommer att förvandlas till en järnväg. "Det område där vi kommer att parkera och gå kommer inte att bli kvar här," sade han.

Vansesi TidningFrån enligt Burhan Ergin nyheter, demonteras förra året träd, bänkar, skjul företag genom att ta bort schaktmaskiner med schaktning arbete och orsakar reaktioner Pier kustvägen och parkera på nytt vänta för folket i Van till Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), Regional direktoratet sorgliga nyheter kom. Han förklarade att järnvägen kommer att lägga räls på den gamla kustvägen och parkeringsområdet, så det kommer inte att finnas något område att bygga om.

"Vi kommer att driva lagliga sätt"

En av de viktiga utflykter och rekreationsområden där Van-människor möter Van Lake, Van Castle, Erek Mountain och İskele kustvägen, där de tittar på skönheten i sjön tillsammans med Van Lake's blå, kommer att förbli i minnen. Mehmet Emin Bilmez, guvernören och biträdande borgmästaren i Metropolitan Municipality, som tillkännagav den senaste utvecklingen beträffande omvandlingen av kustvägen och parkområdet till järnvägen, sade att den tidigare kustvägen och parkområdet förblev inom det vänstra järnvägsområdet för Ferry Pier ansluten till TCDD Train Station i projektet som utarbetats av TCDD. Han sa att anbudet kommer att hållas torsdag 23 januari 2020 (idag). Guvernör Bilmez sade: "Som Metropolitan Municipality vill vi genomföra vårt projekt för kustvägar och rekreationsområden för våra medborgare i Iskele som tidigare, men det finns inget lämpligt utrymme kvar på denna plats, som är reserverad för räls och ägs av TCDD, men vi kommer att tvinga lagliga sätt."

”Vänsterskenorna är den gamla gångvägen som kollapsar på stranden”

Med uppgift om att de ville bygga en kustväg och en park i Iskele som Metropolitan Municipality, sa guvernör Bilmez: ”Jag hade ett möte med tjänstemännen i Malatya State Railways Regional Directorate angående kustvägen Iskele och parken, där Van public är känslig. Som Metropolitan Municipality förmedlade jag till dem att vi vill bygga om parken och kustvägen. För att öka järnvägstransporten över Van Lake har de gjort 300 miljoner expansionsarbeten i Tatvan hamn. Dessutom 160 miljoner euro, med en kapacitet på 4 tusen ton Turkiets största två stora färjan gjort. Enligt de nya färjorna har dockramperna i Iskele i Van och fyra nya järnvägsrelaterade järnvägar anbudits tidigare och rätt järnvägsläggning har slutförts förra året. Men de kunde inte göra vänsterjärnjobbet. Eftersom operatörerna som hyrde platser att använda som kafé från järnvägen i İskele, avbröt institutionen anbudet när arbetet stannade till följd av deras stämningar. Kontraktsperioden för caféhyresgäster har gått ut i år. Byggandet av den vänstra järnvägen kommer också att läggas ut på anbud torsdag 4 januari 23 (idag). I projektet fick İskele rätt väg, men de återställdes till stranden från vänster. Vänster rälsar täcker den gamla gångvägen och parkerar vid stranden. Som storstadskommune hade vi en plan för att rekonstruera den gamla kustvägen och parkera, men tyvärr kan vi inte göra det eftersom det inte finns något rum kvar. TCDD-tjänstemän sa att efter att ha lagt höger- och vänsterskenorna, kommer de att stänga detta område för säkerhet. ”

“Vandringsled i İskele, det finns inget utrymme att parkera”

Enligt projektet för statliga järnvägsregioner, konstaterade guvernör Bilmez att hela İskele-kusten kommer att förvandlas till ett järnvägsområde. ”Ett protokoll har tidigare undertecknats mellan Statens järnvägsdirektorat och Tusba kommun. I stället för İskele kustpark och väg har Martyrs Park den 15 juli ersatts av Tusba kommun. När spårläggningsarbetet, som är en undersökningsöversikt av 6 miljoner, är slutfört, förvandlas hela İskele-kusten till ett järnvägsområde. Tyvärr finns det inga andra platser att besöka i detta område som tidigare. Men efter att dessa arbeten har slutförts, om kommunen gör ett projekt och laglig mark tillhandahålls, kanske en strand kan skapas genom att fylla den. Vi kommer att arbeta för att avslöja den park och kustvägen som folket i Van önskar, men enligt det nuvarande projektet finns det inget område i Iskele där vi parkerar gångvägen. Området som täcks av den vänstra körfältet går upp till Yaşar Kemal Park. Som storstadskommune hade vi en begäran om att vi skulle vilja ordna det om järnvägen inte behövs, men tyvärr sa de att hela området kommer att förvandlas till en järnväg. ”

”Vi kommer att göra den nödvändiga förklaringen till Van-folket och allmänheten”

Med uppgift om att hela anbudet efter anbudet kommer att granskas igen och tillkännages för allmänheten, sa guvernör Bilmez: ”Vi hade en begäran från Malatya State Railways Regional Directorate. Vi sa att lämna den minst två eller tre meter mot sjön för oss att betrakta som en vandringsled. Vi som kommun gör området grönt för att våra människor ska besöka och vila, lämnar bänkar och göra en promenad- och viloplats. När vi tittar på det aktuella projektet återställer de området. Vi diskuterade inte och diskuterade medan projektet pågick, vi började diskutera efter att anbudet avslutades. Vi fick inget yttrande medan projektet pågick, men jag vet att det diskuterades med Tusba kommun. Vi kommer att undersöka de juridiska sätten på problemet. Efter att ha hittat den rättsliga grunden, vill vi göra ett sätt för vårt folk att gå dit som tidigare. Vi kommer att göra nödvändiga förklaringar till våra människor och allmänheten genom att titta på hela projektet. ”

TCDD-tjänstemän meddelade Vansesi

TCDD-tjänstemän, som intervjuades av Vansesi Newspaper för att förhindra bryggan och parken från att förstöras av bulldosarna, sa i ett uttalande till tidningen: ”Inom projektets omfattning kommer det att finnas tvåvånings moderna vaktlounger för att betjäna passagerarna. Detta projekt anbudsförs av vårt generaldirektorat 2011 med byggandet av färjor. Entreprenören ÖZATA Shipyard-företaget började docka, docka förnyelse och fyllningsarbeten för 4 nya järnvägar anslutna till piren. Van Metropolitan Municipality Park and Gardens Directorate bar också träden i projektområdet för att utvärdera dem genom att ta bort bänkar. Kommunen kan göra bättre nya parkeringsarrangemang på samma plats efter att projektet är slut. Vi har blivit en rättssal med ägarna till skjul som skapar en ful look på stranden, som vi tog bort genom att säga upp deras kontrakt på grund av arbete. Med projektet har İskele-stranden en vackrare utsikt. Alla myndigheter har kunskap om projektet, det arbete som påbörjades.

Vad sa politikerna?

Periodens politiker uppgav att efter påståenden från Wharf-kusten kommer att vara stängda för allmänheten, oroade inte allmänheten, ministeriet för transport och infrastruktur hade vidtagit åtgärder för att öka de kommersiella förbindelserna med Iran, att det arbete som utförts i Wharf bestod av detta, kusten inte skulle stängas, men skulle utvidgas och förskönas.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar