Behovet av Sakarya är inte transporten av Gar, utan Urban Rail System

urbana tågsystem inte för bellmanens behov
urbana tågsystem inte för bellmanens behov

I ett möte med Sakarya Metropolitan borgmästare Ekrem Yüce, efter att ha diskuterat idén att flytta Adapazarı Station till Donatım (Kent) Park, kom diskussionen under de senaste åren på dagordningen igen.


Demiryol-İş Union Sakarya Branch gjorde också ett uttalande om diskussionerna om transporten av Gar och uttalade att Sakarias behov inte är transporten av Gar, utan realiseringen av stadens järnvägssystem.
I uttalandet från unionens president för Sakarya filial Cemal Yaman och generalsekreterare Muammer Güneş föreslogs ett regionalt järnvägssystem, som kommer att inkludera distrikten, efter stadens järnvägssystem.

Hela uttalandet från unionen är som följer: ”Precis som i den lokala pressen i Sakarya nyligen har transporten av järnvägssystemet och Gar börjat upprättas som före valet. Innan de senaste lokalvalen, med Adapazarı-Istanbul-tågets ankomst till stationen, glömde vi snabbt glädjen och glädjen för vårt folk och började diskutera stationens transport. Vi frågar de som inledde diskussionen, vad är problemet med Gar? Se, tåget, som kallas för att skapa ett trafikproblem, går till stationen 10 gånger om dagen och det finns inga problem i trafiken. Den kommer och går med det normala ljussystemet. Låt dem som inledde dessa diskussioner veta att världens GARs och de stora städerna som utvecklats i vårt land är i stadens centrum. Ta en titt på Tokyo, London, Tyskland. Som Sakarianer måste vi spendera vår energi på projektet för lättbanesystemet, inte för att lyfta Gar.

Idag har många fler städer som Istanbul, Bursa, Izmir, Kocaeli, Ankara, Samsun och Gaziantep lagt fram och genomfört järnvägssystemets projekt. Det viktiga här är att bestämma behovsområdena och prioriterade regioner och förverkliga inte med budgeten för vår storstadskommune utan med stöd från centralregeringen som i Konya-Eskişehir-Kocaeli och Izmir. Först och främst bör vår Metropolitan Municipality etablera Transportation Inc., samla universitet, Satso, Sesob civilingenjörer och icke-statliga organisationer i Sakarya och skapa projekt för framtiden. Den första etappen, särskilt Adapazarı-Istanbul-tåget, bör komma in i denna stad på viadukter, befintliga områden bör användas för sociala ändamål och lätta tåg. I det andra steget, var ljusbanan behöver, bör regionen startas och systemet bör utvidgas med nya regioner under de följande åren. Den tredje etappen är att tända ljus till de nästa hundra åren genom att göra regionala järnvägssystemprojekt genom att kombinera från sommarkorsningen, Söültlü, Ferizli, Karasu, Kocaali, Akçakoca, Düzce och Hendek till Sakarya. Kort sagt, istället för att diskutera tågstationen, tror vi att det skulle vara bättre att tänka på Sakarya att ha ett modernare transportsystem.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar