Nationellt järnvägsarbete på TÜVASAŞ

tuvasasta nationella tågskift
tuvasasta nationella tågskift

Turkiet Wagon Industry Inc. National Electric Train kampanjen lanserades. Fabriken kommer att påskynda sitt arbete och arbetarna kommer nu att arbeta på lördagar. Det nationella tåget planeras vara på spåren i slutet av juni eller juli.

Turkiet Wagon Industry As (TÜVASAŞ), utländska företag som har kunskap genom diesel tåg serieproduktion under licens, är avsedd att användas vid tillverkning av National Electric tågsätt.

Nationell produktion av elektriska tågserier på 160 kilometer per timme inom ramen för produktion av prototypen förväntas vara klar i mitten av detta år och fordonet planeras laddas ner till skenorna.

Det förutses att test- och certifieringsprocessen för denna tågserie kommer att slutföras i slutet av året och serieproduktionen kommer att påbörjas.

Dessutom har den nationella elektriska tågserien utvecklats och höghastighetstågsatser har startats för att utformas i enlighet med 225 km / h för att kunna användas i FoU-studier.

Designarbetet för den nationella ellokomotivet kommer att slutföras nästa år.

TÜBİTAK kommer att samordna projektets FoU-aktiviteter och utveckla kritiska komponenter på prototypnivå. Massproduktionen av den nationella elektriska lokomotivs syftar till att påbörjas 2022 och prototypen för det nationella höghastighetståget är klart 2023.

National elektriskt tåg kommer att träffa spåren 2020

Elektrikli Vi ser våra järnvägar som en av de viktigaste länkarna till en hållbar utveckling, säger Cah Cahit Turhan, transportminister för datumet för National Electric Train.

Mehmet Cahit Turhan sa, tik Vi har arbetat hårt för att återuppliva detta försummade område i flera år. Under ledning av vår president har vi förvandlat våra järnvägar tillbaka till statlig politik. Vi förnyade alla huvudlinjer i vårt befintliga järnvägsnät på 11 590 km. Inom ramen för de rättsliga arrangemang som vi har gjort har vi öppnat järnvägen för den privata sektorn. Vi utarbetade den rättsliga grunden för transport av gods och passagerare med den privata sektorns egna tåg på vårt järnvägsnät. 1. Vi gjorde 213 kilometer höghastighetståglinje.

Nästan 52 miljoner resor ägde rum på rutten Ankara-Eskişehir-Istanbul, Ankara-Konya-Istanbul. Vi producerar nu en betydande del av höghastighetstågmaterialet i vårt eget land. Vi tillverkade den nationella godsvagnen, vi använder den. 2020 strävar vi efter att transportera 9,8 miljoner passagerare med YHT.

TCDD Transportation Co. 29,3 miljoner ton, 5,5 miljoner ton av privata järnvägsföretag, inklusive totalt 34,8 miljoner ton last. Marmaray strävar efter att transportera 2020 miljoner passagerare 146.

Vi förväntar oss att totalt 14,6 miljoner passagerare ska transporteras i Başkentray. På TÜVASAŞ kommer vi att reducera den första prototypen National Electric Train Set till skenorna 2020 och starta massproduktionen. ” (Medyab är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar