TÜVASAŞ 20 Kontinuerlig rekrytering av muntlig undersökning

tuvasas kontinuerligt tillkännagivande för muntlig tentamen för arbetare
tuvasas kontinuerligt tillkännagivande för muntlig tentamen för arbetare

Turkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Kontinuerliga resultat Lotteriet notarie för Labor intag från de sökande med kandidaterna och prioriterade dokument i ädel lista som är berättigade att ta muntlig tentamen och tjäna kandidaten att ta muntlig tentamen med en lista över som inte kvalificerar kandidater till kandidaterna på reservlistan kommer att kallas i stället Det relaterade tillkännagivandet ges nedan.


Inom ramen för bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av arbetare till offentliga institutioner och organisationer, 18.12.2019. 23.12.2019/20/30 mellan 12 (tjugo) för rekrytering av Turkiet Business Association (TEO) meddelade att fram till och genom lottning sker inför en notarie på 2019/31/12 för yrken som anges i tillkännagivandet. Som ett resultat av lodtransporter har de kandidater som har rätt att delta i den muntliga tentamen identifierats som primära och ersättare och publiceras på myndighetens webbplats 2019/XNUMX/XNUMX.

Som ett resultat av lodtransporter har de dokument som lämnats in till kandidaterna på huvudlistorna slutförts vid kontorsslutet den 03 januari 01. Listan över de kandidater som har rätt att avlägga den muntliga tentamen till följd av dokumentundersökningarna gjorda av examensnämnden och de som inte uppfyller de nödvändiga villkoren och de som inte är berättigade till tentamen på grund av att de inte lämnar in dokument publicerades i bilagan fredag ​​2020/17/01 (idag).

4 (fyra) gånger av de lediga tjänsterna som tillkännages i det yrke som omfattas av dragningen kommer att tas till den muntliga tentamen. Som ett resultat av dokumentkontrollen gjord av vår institution; För dem som inte uppfyller ansökningskraven och inte skickar in handlingar, reduceras kandidaterna som är mindre än 4 (fyra) gånger för den deklarerade lediga personalen, som är mindre än XNUMX (fyra) gånger för de deklarerade lediga tjänsterna, genom att börja från kandidaten i den första raden i reservlistan. Ett antal kandidater kommer att tas till den muntliga tentamen. På detta sätt kommer dokumentet att kontrolleras av vår institution före tentamen för att bestämma vilka ersättande kandidater som ska tas till den muntliga tentamen.

Reservkandidatlistor och begärda dokument finns tillgängliga på Interet-sidan i vår institution (www.tuvasas.gov.t är) Det ingår i meddelandet med titeln Som ett resultat av 31 kontinuerliga rekryteringsritningar och begärda dokument daterad 12/2019/20 i avsnittet Nyheter. Bestämningen av de kandidater som kommer att ha rätt att gå den muntliga tentamen från reservlistorna och de arbeten och förfaranden som är relaterade till den muntliga tentamen kommer att utföras enligt kalendern nedan. Detta tillkännagivande är en anmälan och ingen separat anmälan kommer att göras till individerna.

För kandidatlistan som kvalificerade sig och misslyckades med att ta muntlig tentamen med tillkännagivandet KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar