Altunizade Metrobus Station utökad

tunnelbanestationen altunizade utökades
tunnelbanestationen altunizade utökades

IMM har byggt en ny landningsplattform och stege för att minska passagerartätheten vid Altunizade Metrobus Station. Med öppningen av tunnelbanan Yamanevler - Çekmeköy ökade det dagliga antalet passagerare i Altunizade från 17 tusen till 35 tusen.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), ett dotterbolag till generaldirektoratet för IETT Enterprises, för att minska stationens täthet byggde ytterligare 300 kvadratmeter landningsplattform.

På detta sätt ökades antalet fordon som närmade sig stationen från 5 till 9. Dessutom byggdes en ny trappa där passagerare kunde gå ut från plattformen och nå tunnelbanestationen. Dessutom lades 5 turneringar, 1 ticketmatic och 2 returvalidatorer till stationen för att underlätta medborgarnas inträde och utgång.

Tunnelbussstationen Altunizade började tjäna dubbelt så många passagerare förra året med idrifttagandet av tunnelbanelinjen Yamanevler - Çekmeköy. Med integrationen av tunnelbanelinjen till stationen ökade det genomsnittliga dagliga antalet passagerare med 2 procent, från 105 tusen till 17 tusen. På grund av ökningen av passagerare var stationens väntrum och trappor otillräckliga.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar