Mersin Transport i Uzbekistan Transport

Mersin Transport i Uzbekistan Transport
Mersin Transport i Uzbekistan Transport

Med Uzbekistan, som ständigt har expanderat och utvidgat sina förbindelser med omvärlden sedan den dag det förklarade sitt oberoende, har vår lands kommersiella verksamhet fortsatt med en mycket viktig utveckling nyligen. Som ett resultat av den höga nivån på kommersiella förhandlingar och samarbete mellan de två länderna har extremt viktiga steg tagits både inom export- och importfält.


Utan tvekan har den största reflektionen av de kommersiella förbindelserna mellan de två länderna varit transportsektorn. Härmed logistikföretag verksamma i vårt land är riktad mot en stor del av Turkiet och Uzbekistan utför migreringar linje med alla krav när det gäller vägtransporter. Mersin Transportation är ett av de företag som har bedrivit transportverksamhet på Uzbekistan-linjen sedan den första dagen för dessa företag och gått in i sektorn. Vårt företag är verksamt i vårt land Rederier Uzbekistan Det är bland de sällsynta organisationer som erbjuder omfattande logistiktjänster.

Mersin Transportation, som vädjar till ett brett spektrum av områden som täcker alla områden som tunga tunga transportbelastningar, vanlig godstransport, containertransportarbeten, lastbilar med frigo plattbilar och regelbundna avgångar och delvis transport från Uzbekistan när det gäller vägtransporter i Iran, Det tillhandahåller problemfria och hälsosamma transporttjänster genom att använda två olika rutter: rutten över Turkmenistan, Georgien, rutten över Azerbajdzjan. Frakt till Uzbekistan Mersin Nakliyat, som har fortsatt sina arbeten i många år, fortsätter sina arbeten baserat på kvalitetstjänster på Uzbekistans logistiklinje med sin erfarenhet från tidigare.

Mersin Shipping, som är ett av de sällsynta företagen med UND-medlemskap, transporttillstånd certifikat, lastbilsförsäkring och cmr-försäkring, agerar i enlighet med reglerna för godstransporter på väg, kommer till sin struktur utan att offra kundnöjdhetsinriktade principer med sin högmodell inhemska och utländska registreringsskyltfordon, erfarna förare och framgångsrika driftsteam. Den utvärderar alla krav och ger tillräckligt positiva svar på alla och tillhandahåller oavbruten logistikstödstjänster till sina kunder med lämpliga frakt- och transportvillkor. Alla förfrågningar som kommer till Uzbekistan i fullständig och partiell bemärkelse besvaras omedelbart och vår personal som arbetar dygnet runt är på tjänst.

Nyheter: Mehmet Ali BAL
Nyhetskälla: Mersin speditörerJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar