Erzincan Trabzon Railway Route Inga problem

trabzon erzincan järnvägsväg inga problem
trabzon erzincan järnvägsväg inga problem

Erzincan-Gumushane-Trabzon järnvägsprojekt som fortsätter genomförandet av Trabzon Metropolitan Municipality Council Member och Trabzon-Erzincan Railway Platform Member Saban Bulbul, sade att byggande anbudet kommer att slutföras efter genomförandet av projektet anbud. Bülbül sa, bizi De återstående ruttdiskussionerna berör oss inte. Detta är det projekt vi är intresserade av. De uppgav att den prioriterade vägen för dem som styr vår stat är denna väg. Som plattform är vårt krav att göra förbindelsen mellan Erzincan-Torul-Trabzon som en prioritering och att bidra till regionen genom att integrera med Trabzon Harbour, Investment Island och Organised Industrial Zone. ”


Trabzon Metropolitan Municipality Council Member and Trabzon-Erzincan Railway Platform Member Şaban Bülbül uttalade viktiga uttalanden till vår tidning om Erzincan-Trabzon järnväg.

Ett måste för TRABZON

Bülbül uppgav att genomförandeprojekten fortfarande fortsätter på järnvägen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som för närvarande genomgår ett applikationsprojekt. Implementeringsprojektet kommer att bestämmas. Efter ett visst anbud kommer att hållas. Resten av ruttdiskussionerna berör oss inte. Detta är det projekt vi är intresserade av. Trabzon-Erzincan Railway, som vi följer, som vi kallar som ett måste för Trabzon som plattform, är en prioritering. ”

PRIORITET RUTA DETTA

Bülbül uppgav att den mest exakta vägen för regionens framtid var Erzincan-Gümüşhane-Trabzon och sa: ”Sedan republikens inrättande har vägen fortsatt på detta sätt. De uppgav att den prioriterade vägen för dem som styr vår stat är denna väg. Ett anbudsprojekt hölls på det. Jag hoppas att efter anbudet för genomförandet av projektet kommer att hållas i anbudet. Vårt krav som plattformen Erzincan-Torul-Trabzon-anslutning som ska prioriteras i Trabzon Trabzon hamn, Investment Island och Organised Industrial Zone förväntas bidra till regionen genom att integrera. ”

Detta är den kortaste linjen

Bülbül sa, Erz Det är den kortaste och mest lönsamma linjen att föra Erzincan-Trabzon-järnvägen som pågått sedan republikens grund till Trabzon och att ansluta järnvägen som kommer att bidra till utvecklingen av regionen till Erzincan. Byggprojektet för denna linje är fortfarande under uppbyggnad och vi räknar med att anslutas till järnvägen från Trabzon och Östra Svartahavsområdet till Storbritannien med början från anbudsinfordran så snart som möjligt. Fil (Filiz Yıldırım - Günebakış)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar