TCDD Tasimacilik svarar på anspråk på vandring med video

Videodelning för att ta fram anspråk från tcdd
Videodelning för att ta fram anspråk från tcdd

TCDD: s generaldirektorat för transport sade: ”Förändringen av abonnemangsrabatterna är inte en höjning på det sociala mediekontot.


TCDDs generaldirektorat för transports abonnentpriser höjer sina anspråk från det officiella twitterkontot, ”Förändringen av prenumerationsrabatter är inte en höjning. Normala priser för passagerarpriser har inte förändrats.

Vardagar sitter på Turkiets agenda "hölls för att höja snabbtågstecknings biljettpriset 'beskrivning av nyheterna i form av dagordningen som publicerar TCDD Transport Generaldirektoratet slutligen den officiella Twitter-konto' snabb och bekväm resa namn i Turkiet: #YHT, förändringar i teckning rabatter vandring är det inte. Normala priser för passagerarpriser har inte förändrats. Vi önskar dig en bra resa. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar