TCDD nekar 300 procent vandringsbiljetter till YHT-biljetter

tcdd förnekar hike påståenden om yht-biljetter
tcdd förnekar hike påståenden om yht-biljetter

I vissa medier rapporterades det att det fanns en 300 procents vandring i höghastighetstågbiljettpriserna. TCDD Taşımacılık AŞ sa: "Förändringar gjordes i abonnemangskortsavgifterna, inte höjningar."


I uttalandet från generaldirektoratet för TCDD Tasimacilik AS uttalade tjänstemännen att det idag finns nyheter om att vissa tidningars webbplatser och nyhetssajter har en höjning av YHT-biljettpriserna med 300 procent, men YHT: s affärs- och ekonomiavdelningar har inte gjort några förändringar. Det anges att diskonteringsräntorna för de använda prenumerationskorten har ändrats.

tcdd förnekar hike påståenden om yht-biljetter
tcdd förnekar hike påståenden om yht-biljetter

I uttalandet om att det finns två typer av prenumerationspaket som är giltiga i YHT: "Boarding-baserade prenumerationspaket, som ger sina ägare 2-2 och 60 boarding-rättigheter under 15 dagar mellan två stationer, är 20 procent för företag, 30 procent och 5 procent och 10 procent för ekonomin. 15 procent och 15 procent rabatter började tillämpas.

Vår passagerare som äger ett 30-tusen prenumerationskort mellan ekonomiklass mellan Ankara och Eskişehir debiteras som 28,1 lira medan vår passagerare som reser med en hel biljett betalar 37,5 lira. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar