TCDD 1. Regionchef Meriçli besökte rektor Şahin

besök på rektor sahine från tcdd-regionen
besök på rektor sahine från tcdd-regionen

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) en regionchef Levent Meriçl, Tekirdag Namik Kemal rektor Dr. Han besökte Mümin Şahin.


Under besöket på rektoratet utbyttes ömsesidiga åsikter. Levent Meriçli uppgav att de uppskattade lokomotivens roll som Tekirdağ Namık Kemal universitet har åtagit för utvecklingen av regionen och presenterade lokomotivets modell för rektor ŞAHİN symboliskt.

Tekirdağ Namık Kemal University Rector. Dr. Mümin Şahin uttryckte också sin nöjdhet med besöket och påpekade vikten av harmoni mellan institutionerna och sade: ”Vårt universitet ligger i hjärtat av Thrakien, Tekirdağ, vid korsningen av transportvägarna i regionen. Transport är ett viktigt kriterium för våra studenter som föredrar vårt universitet. Vi bevittnar att våra järnvägar visar utveckling och förändringar precis som land och luft. Detta är en källa till stolthet för vårt land, och det är en rikedom för våra studenter och personal som föredrar vårt universitet när det gäller mångfald och bekvämlighet när det gäller transportalternativ. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar