High Speed ​​Train i Sivas i slutet av Eid al-Fitr

snabbtåg i slutet av ramadan bayrami
snabbtåg i slutet av ramadan bayrami

Provinsförsamlingen deltog under det andra mötet 2020 Guvernör Salih Ayhan och borgmästaren i Sivas Hilmi Bilgin. Ayhan och Bilgin tog upp många frågor i Sivas och gav information till rådets medlemmar om projekten.

Ayhan och Bilgin gav information till församlingens medlemmar. Borgmästare Hilmi Bilgin gav information till det lokala parlamentet om de projekt som genomfördes i Sivas; ”Som ni vet pågår snabbtågarbete mycket snabbt, jag hoppas att snabbtåget kommer till Sivas i slutet av Ramadan-semester. I den här punkten förbereder vi staden för höghastighetståg, om det finns punkter där vi kan dra nytta av byggandet av höghastighetståg, träffade vi TCDD-tjänstemän för att ta dem till Sivas och vi planerade övergångarna som kommer att göras på höghastighetstågen och vi kommer att projicera överfarterna. ”

Bilgin sa att en andra nationsträdgård skulle byggas inom fältet Old Sample Hospital. "Vi kommer att skapa en andra nationsträdgård istället för Old Sample Hospital. Den här gången kommer vi att utforma den lokalt och med stöd av TOKI-budgeten kommer vi att genomföra den med stöd av vårt ministerium för miljö och urbanisering. Den viktigaste frågan där vi funderar på att parkera en bil där. Vi kommer att ha minskat detta problem kraftigt med en parkeringsplats i det området. I samma region, den tidigare Kızılırmak grundskolan och byggnaden för allmän utbildning, där vi projicerade i området, det finns en parkeringsplats för 197 fordon, det finns områden med denim skillnad bokkafé, hälsocenter, hantverkscenter och den övre delen av Sivas historiska torg värt 2 tusen 500 personer Jag hoppas att vi tillsammans kommer att bygga moskén.

Salih Ayhan guvernör i Sivas, Sivas, berättade om de processer som uppnåddes i studien. (Nation)

Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

  1. Låt det komma förbi detta land så att du till och med kan säga som arbetande ingenjör.

    Vet du någonsin varför vi inte kan vara ett Tyskland?

    eftersom vi väljer den snabbaste snarare än den kvaliteten. Jag delar bara denna frestelse för mina brödpengar.

Yorumlar