Last Touch vid Bülent Ecevit Köprülü-korsningen

sista handen vid den mobila ecevit-brytaren
sista handen vid den mobila ecevit-brytaren

I Salihli görs sista hand vid korsningen Bülent Ecevit Köprülü, som är byggd av Metropolitan Municipality of Manisa. Grundades i studien vid den moderna korsningen, Manisa Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Ali Öztozlu och Salihli borgmästare Zeki Kayda betonade att trafikskyltarna och belysningsinstallationerna fortsätter på sidanslutningsvägarna och underströk att arbeten vid korsningen har slutat.


Sista arrangemang görs på sidoförbindningsvägarna i korsningen Bülent Ecevit Köprülü, som byggdes av Manisa kommun för att förhindra förlust av liv och egendom i Salihli och för att resa medborgarna säkert. Manisa Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Ali Öztozlu, Salihli borgmästare Zeki Kayda, Manisa Metropolitan Municipality Salihli Mukhtar Services filialchef Orçun Abalı och teknisk personal granskade arbetena. Med uppgift om att belysnings- och trafikpläteringsarbetet på sidanslutningsvägarna fortsätter uttalade Manisa Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Ali Öztozlu och Salihli borgmästare Zeki Kayda att dessa arbeten kommer att vara klar de kommande dagarna. Efter undersökningarna besökte Manisa Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Ali Öztozlu och hans medföljande personer ett besök på Salihli-borgmästaren Zeki Kayda.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar