SAI: Shoppingcenter skyltintäkter bör ske av IMM

sayistay avm borde ha skyltarintäkter
sayistay avm borde ha skyltarintäkter

Köpcentret, som är skriven på riktningsskyltarna från tunnelbanestationerna i Istanbul, företaget och bostaden, det kommunala företaget Metro Inc., tjänade 2010 tusen 2017 dollar mellan 453 och 800 och 2018 tusen 370 TL under 278. Revisionsrätten betonade att kommunföretaget inte har rätt att använda riktningsskyltarna och uppgav att detta arbete och inkomst skulle tillhöra IMM.


SözcüEnligt nyheterna om Özlem Güvemli; ”Istanbul Metropolitan Municipality har överfört myndigheten att driva alla järnvägssystem, linbanor och linbanor till kommunföretaget Metro Inc. med tid och pris som uppskattas av stadsrådet 2011.

I enlighet med beslutet drivs de nämnda områdena som rör kollektivtrafik av det kommunala företaget och de angivna priserna överförs till IMM.

Under revisionen av revisionsrätten 2018, även om riktningstecknen för olika företag på vissa platser inte är relaterade till kollektivtrafik, Metro A.Ş. fann att dess verksamhet strider mot bestämmelserna i lagstiftningen.

I rapporten noterades att riktningsskyltarna inte kunde drivas av det dotterbolag, genom att upprätta en "permanent relation och detalj", det vill säga som en integrerad del av kollektivtrafiken.

Det konstaterades att Metro Istanbul A.Ş. har rätten att tillhandahålla tjänster för kollektivtrafik och att samla in de inkomster som ska erhållas i dessa områden, men riktningssignalerna bör drivas av IMM och inkomsterna bör förbli i institutionen.

453 TUSENT DOLLARS INKOMST

Det var underförstått att fel praxis genomfördes under tidigare år inom ramen för 2018-revisioner.

Istället utförde IMM inte tjänsten som skulle realiseras genom auktion utan i stället för dem som vill ta emot nämnda tjänst, Metro 2010 A.Ş. Det fastställdes att debiteras av.

Från och med 2018, vilket är revisionsperioden, har 27 tusen 370 TL-intäkter genererats från 278 riktningsskyltar.

ANVÄNDS SOM ANVÄNDAROMRÅDE

Räkenskapsdomstolen uppgav att namnet på ett köpcentrum eller företag skrivs direkt i dessa områden, och i detta avseende är skyltarna inte bara en skylt utan också ett annonsutrymme.

I rapporten anges att de skyltar som är placerade i syfte att leda passagerare endast gratis på grund av kollektivtrafikens karaktär och skyltarna med köpcentrets eller företagets namn skiljer sig från varandra. Samtliga inkomster måste registreras av Metropolitan Municipality.

IMMFÖRFARANDE: TECKNANDE AV TECKNINGSBORDENS TILLBAKA MOT LIVETS ORDINÄRA FLÖDE

I sitt svar till räkenskapsdomstolen, IMM; Han uppgav att vissa av riktningsskyltarna har en lättare igenkännlig riktningsindikator för passageraren, och namnen på byggnader, köpcentra eller privata företag med högt erkännande i regionen ingår.

Huruvida namnet på privata företag kommer att ingå på plattan berättades av Metro Istanbul med tanke på passagerarnas behov och om det accepterades av företaget fick man höra att avgiften debiterades på grundval av den årliga skylten.

Det noteras att de flesta av de betalda riktningsskyltarna visar stationens utgång ansluten till eller framför ett köpcentrum. ”Genom att sätta detta skylt på auktionen, skriver namnet på alla anbudsgivare i närheten enligt resultatet inte det vanliga flödet av liv och syftet med riktningsskylten. Att ge den betalade skyltverksamheten till IMM genom att lämna kollektivtrafiken kommer att leda till att två skyltar (gratis betalas) kontrolleras på samma plats på stationen av olika institutioner. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar