Sätt att öka Instagram-åsikter

sätt att öka instagramvisningarna
sätt att öka instagramvisningarna

Instagram, en av de största sociala plattformarna i världen, är bara en plattform för fotodelning, men möjliggör också videodelning genom att lägga till olika uppdateringar över tid. Med de senaste uppdateringarna av Instagram har den här applikationen mycket mer funktionell.

En av de mest anmärkningsvärda av dessa uppdateringar är att föra videovisningsalternativ till Instagram-applikationen, både enligt Instagrams användarförfrågningar och nu med fler uppdateringar för den här applikationen. Instagramvideobevisning har kommit i framkant efter uppdateringarna som tillkännagavs omedelbart efter ökningen av vikten som ges till videodelning med Facebook-applikationen.

Detta var en av de nya uppdateringarna som erbjuds av Instagram. Nu, med den här uppdateringen, måste vi berätta för Instagram-användare hur mycket deras videor har visats och hur mycket de har velat, och att Instagram är en konkurrent till videovisningsprogram med siffror och räknare. Men nu möter även användare som arbetar för att öka antalet videovisningar.

Instagram Video Süreleri

De som inte uppdaterar om detta ämne kanske fortfarande inte är medvetna om det. först Instagram-videotider ökade från 15 sekunder till 60 sekunder. Att utöka uppdateringar av videodelning till exakt 60 sekunder har börjat göra det möjligt för Instagram-användare att delta i videoinspelning. Instagram är medveten om denna situation och börjar ständigt erbjuda nya uppdateringar för videoinspelning.

Hur man ökar videovyerna

Låt oss hjälpa dig med detta eftersom antalet videovisningar på Instagram har blivit så viktigt. Hur kan man öka videovisningen? Först bör du förbättra kvaliteten och mångfalden på dina videor. Idag produceras kameror och kameror särskilt för sociala medier. Om du använder dem kan du förbättra videokvaliteten. Vid en viktig punkt är det mycket viktigt att ställa in videotiderna väl. Även om videor är tillåtna under 60 sekunder kan du också dela videor mindre än den här gången.

Att ställa in tiden väl kommer att uppmärksamma människors uppmärksamhet på dig och det är oerhört viktigt när det gäller intresse. Bortsett från detta är det mycket viktigt att redigera och redigera videor i ett professionellt format för att förbättra videokvaliteten. Instagram-användare delar sina favoritfilmer och påverkar direkt antalet visningar. Vissa användare spenderar också mindre ansträngning och köper falska tittare för att öka antalet visningar på videor på ett kortare sätt. Detta gör att fler antal videor kan ses med mindre ansträngning. Att köpa publik på Instagram har blivit ganska populärt på sistone.

Instagram etkileşiminizi arttırmanın yolları

Instagram uygulamasın da bireysel kullanıcılarla, marka şirketlerinin ve çeşitli organizasyon şirketlerinin de aktif bir şekilde kullanmalarında bu platform, bazen fazla bir portfolyo haline dönüşür, bazen de markaların sadece ürün tanıtımları için kullandığı bir platform haline dönüşmektedir.

För att ha en stor publik måste du öka interaktionen. Saker att göra för detta;

  • Foton med ansiktet ger 38% fler likes och 32% fler kommentarer.
  • Foton som innehåller riktiga människor som använder någon produkt ger 30% mer interaktion (för varumärken).
  • Lättfoton är 24% mer interaktiva än foton i mörk färg.
  • Foton med mer bakgrundsutrymme ger 29% mer interaktion än de mindre.
  • Denna applikation ger också mest interaktion på söndag och åtminstone på onsdag.
  • 5 och mindre hashtags ger mer interaktion med 2% av de foton som används. (6 hashtags och mer minskar interaktion).
  • Foton ger 26% mer interaktion än videor.
  • I den här applikationen ger den mest använda Mayfair-effekten 2% mer interaktion än den minst använda Brödrost-effekten.
  • Blådominerade foton ger 24% mer interaktion än röddominerade foton.

Den viktigaste faktorn "Interaction" (beğeni, yorum, paylaşım vs.) bu uygulama da en önemli durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Instagram etkileşiminizi arttırmanın yolları som nämnts ovan.

Den snabbast växande sociala medieplattformen

Enligt en undersökning bland plattformar för sociala medier världen över valdes Instagram till den mest använda plattformen för sociala medier. Den snabbast växande sociala medieplattformen Det finns mer än 200 miljoner användare. Det är 15 gånger mer än Facebook-applikationen och 40 gånger mer än Twitter-applikationen.

Instagram's länk med andra sociala nätverk

Enligt aktier med fotoinnehåll och endast delar med textinnehåll; i Link% 98 har fler interaktioner på Google % 94 mer interaktion på Facebook % 73 har fler interaktioner och Twitter % 35 får fler retweets. Det är en foto-sociala medieplattform med statistik Instagram's länk med andra sociala nätverk visar också en struktur som kan ge framgång.

Instagramförslag

Det finns väldigt få människor som inte använder den här sociala medieplattformen, som är den mest aktiva i världen. Om vi ​​använder Instagram på rätt sätt kommer vi att uppmärksamma.

Här är några tips;

Hashtag-användning:Du bör inte glömma att hashtags också är blygsamma (du måste ha högst 5 hashtags), men kom ihåg att hashtags är effektiva i sökningar.

Regelbundet innehållsdelning: Du måste erbjuda dina följare regelbundna uppföljningar med specifika tidsintervall. (100 av de 57 mest populära varumärkena delar minst 1 aktie på en vecka, medan 28 delar minst 5 aktier på en vecka.)

Rätt tid: Du bör visa dina följare rätt timing och rätt aktier. Exempel: du bör dela din tid, säsong, semester, evenemang och så vidare.

Contest: Instagram üzerinden düzenlenen yarışmalar, Instagram’ da kitlenizi genişletmeniz ve de gönderinizin etkileşimini arttırmanız için bu konuda oldukça etkili bir yöntem yarışmadır.

trafik: Dela adressen till ditt Instagram-konto på andra sociala medieplattformar (eller i privata områden), så att du kan öka din trafik.

Enligt informationen ovan är det inte svårt att ha stora massor. detta Instagramförslag Jag hoppas att du har varit användbar med.

Ledande företag Crover av hjälper dig, våra värdefulla användare, genom att tillhandahålla tillförlitlig service i flera plattformar kan du få service av bästa kvalitet i detta avseende.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar