Ayvalık-vägar är säkrare med plattverk

säkrare vägar är säkrare med pläteringsstudier
säkrare vägar är säkrare med pläteringsstudier

Balıkesir Metropolitan Municipality genomförde pläteringsverksamhet i Ayvalık för att säkerställa trafiksäkerhet på vägarna under dess ansvar.


Balıkesir Metropolitan kommuns team för transportplanering och järnvägssystem, trafik i Ayvalık-distriktet; fortsätter att arbeta utan avbrott för att säkerställa liv och egendom för fotgängare, förare och passagerare. Efter att ha slutfört bestämningen av vertikala trafikmarkeringar i alla distrikt inom huvudstads kommunens ansvarsområde, lagen; Trafikavtalet slutförde bristerna genom att identifiera de saknade skyltarna och informationsskyltarna. För att säkerställa säkerheten för liv och egendom för passagerare; Trafikmarkeringarna (trafikskylt, riktningsinformationsskylt, vägsträckor) arbetet utfördes av direktoratet för trafiktjänster, som är det vanliga språket för förare, fotgängare och passagerare, och direktoratet för trafikplaneringsavdelning för avdelningen för transportplanering och järnvägssystem.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar